Restaurant: COU COU•TEA BREAK (YOHO MIX)
Terms & Details:
👦🏻👧🏻行Yohomix見到湊湊火鍋做緊迎國慶限定新品75折,優惠期至10月31日,有新鍋底、新海鮮炸物小食,仲有湯底升級不加價。所以我哋嗌咗個鴛鴦鍋,一次過試晒兩款口味😋!🍲鴛鴦鍋(昆布鰹魚鍋拼貴州木姜子酸湯鍋) $237昆布鰹魚鍋加入新鮮嘅蜆肉,令湯底加添一份鮮甜味,打邊爐前不妨飲兩啖先😋!貴州木姜子酸湯睇落成個紅卜卜,但係唔辣嘅,酸酸地幾開胃。💦華麗海鮮拼盤(小) $238拼盤有鮑魚、扇貝、蜆肉、蝦同白鱔片,全部都新鮮高質!蜆肉粒粒都脹卜卜,充滿鮮甜嘅水份!蝦肉爽口彈牙,蝦頭仲有膏添。白鱔片滑嫩彈牙,冇腥味,食嗰時要小心啲骨。🐄美國特選級牛板腱 $138牛板腱份量多而且質素唔錯,性價比高!肉質鮮嫩柔軟,帶有豐富嘅肉香同油花。🦪香酥蚵仔 $68香酥蚵仔外酥內嫩,炸粉漿係薄薄一層,口感幾正,味道係偏淡身少少,如果好似我哋咁鍾意食濃味啲,可以喺出面拎啲鹽配番就更好食啦。🦐手工蝦滑 $68手工蝦滑口感滑嫩,晶瑩通透,見到好多新鮮嘅蝦肉喺裏面,每一啖都係爽彈鮮甜。🪿鵝腸 $78每條鵝腸有闊條麵咁粗身,滾完之後口感爽脆緊實,配出面自助區嘅XO醬食,即刻變咗惹味小食😆。🥬皇帝菜 $38皇帝菜新

🍲鴛鴦鍋(昆布鰹魚鍋拼貴州木姜子酸湯鍋) $237

💦華麗海鮮拼盤(小) $238

🐄美國特選級牛板腱 $138

🦪香酥蚵仔 $68

🦐手工蝦滑 $68

🪿鵝腸 $78

🥬皇帝菜 $38
皇帝菜新鮮翠綠,份量多,煮完仍然保持爽脆鮮甜。

🍹抹茶開心椰 $34
同時飲到清新嘅抹茶同濃郁嘅開心果味,口感醇厚,仲有生椰乳令成個感覺更加豐富!底部仲有好似奶凍嘅香米布蕾,有得飲又有得食。

🍹百事蜜桃綠茶生可樂 $35
百事生可樂同茉莉花茶完美融合,再加入香甜水蜜桃、天然紅西柚果粒、愛玉果凍同酸香檸檬,飲落非常清新爽快!

🫙出面自助醬料加小食區 $19/位
有滷肉飯、炸芋球、涼拌魚皮同水果任食,仲有多款醬料自由配搭,有XO醬、香茹醬、沙茶醬等等。

🍹菠蘿沙冰 免費
嚟到店員會每人送上一小杯菠蘿沙冰,菠蘿香甜清爽又解渴!

🍮甜品 免費
食到差唔多完,店員會送上飯後甜品「紅豆豆腐布丁」,豆腐布丁質感滑溜,唔會好甜,加埋紅豆食,味道好夾。
2024-10-07
Type of Meal