2021-11-10 56 views
今日慶祝朋友生日 專登搵間特色泰國餐廳同佢食番餐好ge 呢間餐廳係正元朗圖書館對面 好易搵ge呢間餐廳佈置好用心 好靚好有feel d燈飾好岩比我打卡有機前菜呢個前菜好醒胃 青瓜清新好味泰式燒蠔最鍾意食蠔ge我 蠔是必食的 第一次食泰式ge燒蠔 加左酸辣汁 出奇地夾 燒得好香好正 必點!泰式燒豬脾仔豬脾仔細細隻 好cute cute 好香好好味廚師特式蝦醬炒飯呢個炒飯都好有驚喜 首先賣相好靚 上面幾隻好鮮香 個炒飯加左d配菜撈埋食 好正好香好好味薄荷青檸梳打朋友點左青檸梳打 佢話好fresh好清新黑加侖子梳打我特別d 點左黑加侖子 又好好飲wor呢日雖然平日黎 個場都好full下 睇到個menu都仲有好多野想試 一句講晒 下次一定要再黎 haha

呢間餐廳佈置好用心 好靚好有feel d燈飾好岩比我打卡

有機前菜