2020-05-10 1537 views
作為一隻天水圍牛,上元朗比市區人易十倍,我成日有事冇事就上元朗搵野食❤️雖然呢間小確幸開左好耐,但要食到佢唔易嫁,佢成日好快賣晒,今次終於比我試佢啦,真係小確幸❤️❤️❤️⭐️四葉芝士蛋糕布丁燒呢款原味布丁燒,一開蓋就睇到隻好QQ嘅猫頭鷹仔,然后就聞到好香嘅奶味。倒落個碟度就見到布丁動L動L甘郁,未食已經好療癒☺️食落布丁滑,奶味香,下面個芝士蛋糕好濕潤,配埋香濃嘅咖啡汁,簡直一流。最重要係呢個布丁燒唔係死甜,好配合到香港人嘅口味。⭐️法芙娜朱古力布丁燒朱古力味都唔輸薜嫁,布丁食落好濃朱古力味,味道比原味甜d,不過就有少少搶左個芝士蛋糕味。總結我就比較推薦大家試原味,因為原味奶味重好多同好香。中意食重奶味甜品嘅朋友我真係好推薦大家黎元朗試下呢個高質甜品包你有驚喜

⭐️四葉芝士蛋糕布丁燒

⭐️法芙娜朱古力布丁燒