2024-03-16 16 views
喺元朗俾我發現呢間深宵食堂,七點未夠已經坐滿晒人,再望一望個餐牌原來好多特價嘅美食,仲有好多唔同種類嘅選擇,仲可以選擇室外同室內極尚牛肉讚岐手打烏冬$88牛肉做到非常腍身,又夠軟,容易入口,烏冬做到非常彈牙,口感一流, 湯底仲夠濃,香噴噴泰式生蝦$70生蝦非常新鮮又爽口鮮甜,配埋泰式嘅醬汁,令到味道更加出眾,旁邊仲有四片青瓜,顏色嫩綠,新鮮爽口三文魚腩刺身(5 片)$80三文魚腩非常厚身,肉質有淡淡嘅海水味,味道清香,帶一點油膩,真係非常新鮮,又夠鮮甜 ,非常新鮮南瓜天婦羅四件$40廚師一定有返相當嘅水準,炸完出嚟唔單止唔油膩,仲做到外脆內軟,南瓜仲要唔乾身,非常鮮甜,炸皮做到啱啱好,入口卜卜脆海膽一板$298海膽具有獨特的味道,味道濃郁、鮮甜和帶有海洋的風味,奶油狀的質地,在口中融化,我好鍾意呢個口感真係食極都唔夠青檸柚子梳打$50, 味道清新,夠曬凍,入口夠清涼

極尚牛肉讚岐手打烏冬$88

泰式生蝦$70