離遠已經被佢大大燈箱吸引左;再者任食火鍋雞煲價錢相當優惠(免加一),坐位環境相當闊落,即刻入去試試!不得不讚,由坐低叫嘢食一刻至埋單最後一秒,店員非常有禮貌及好服務,令整個晚市體驗提高。Order左牛頸脊套餐($298正價),雞煲及湯底都有幾多選擇!今次嘗試招牌老闆麻辣雞煲(先雞煲後邊爐)。我地怕太辣叫左小小辣,店員好跟足我地要求去整!雞件滑嫩,讚!最神奇係就算加左湯底打邊爐都唔淡味!另外每個餐都跟送響鈴卷及海鮮拼盤各一份,已經值回票價!海鮮拼盤共有五款:鯇魚片,白貝,鮑魚,扇貝及海蝦!食落全部海鮮都好甜好大隻,先發現原來餐廳係會每日新鮮拎海鮮,好有heart!任食追加item 包括牛、羊、豬、丸類、蔬菜類、麵等!每樣擺盤都好令,絕不馬虎;而且份量細細碟,食唔晒可以再嗌,謝絕浪費!我encore得最多係牛頸脊同牛肩胛!油脂分布比例很好!推介一下,個人認為成餐飯嘅MVP係即炸油炸鬼同即炸響鈴。新鮮熱辣辣,脆口又不會食到成口粉!另外,雖然罐裝飲品係任拎,但我哋都叫咗水果茶!水果茶Size係大杯到上枱時嚇親我!好抵,好有茶味,仲有新鮮蘋果粒係入面!真係飲足一餐飯!呢餐真係超級飽,坐得又舒服,

我encore得最多係牛頸脊同牛肩胛!油脂分布比例很好!

另外,雖然罐裝飲品係任拎,但我哋都叫咗水果茶!

呢餐真係超級飽,坐得又舒服,又唔會趕住叫你走! 係朋友Family Gathering 既好地方!