2023-08-08 26 views
好耐冇食燒肉,係反工前要食飽飽先得,所以就去左位於元朗既燒肉店🥩,裝修新式工業風,環境別緻,掛滿燈籠,感覺置身於日本,座位十分寬敞,感覺舒適,👍🏻 店員有禮細心,用心介紹食物和飲料給我們,燒肉種種多🐖🐂🐓,通風設備完善,身上不會有油煙味,並不設時限,CP值極高,可以有較多時間同朋友小聚聯誼👭既好地方* 所有套餐均有7折,單點菜式為85折✔️ 人氣五品盛套餐 - (牛)〔真心推介😋〕 $398 (2人餐)前菜🥗✔️ 新鮮沙律〔真心推介😋 〕👍🏻 微酸👍🏻 開胃配 黑醋正餐🍚✔️ 海苔米飯2碗〔真心推介😋 〕👍🏻 大量海苔👍🏻 混合飯素香口惹味👍🏻 大碗飽肚燒肉🥩 - 雞🐥牛🐮豬🐷 可選 原味/鹽醬/燒汁味✔️ 薩摩赤雞髀肉- 6片〔真心推介😋 〕👍🏻 嫩滑juicy 👍🏻 爽口彈牙✔️ 安格斯牛頸脊 - 6片〔真心推介😋 〕👍🏻 嫩滑👍🏻 牛味濃✔️ 極上牛五花 - 12片〔推介😋〕👍🏻 牛脂感重👍🏻 充滿油香👍🏻 薄切✔️ 厚切牛舌 - 6片〔推介😋〕👍🏻 有厚度👍🏻 有口感👍🏻 彈牙✔️ 黑豚豬腩 - 6片〔真心推介😋 〕👍🏻 薄切👍🏻 燒至微脆一流配 唐生菜👍🏻真係舔舔脷😋😋枱上有多種燒肉調味料提
* 所有套餐均有7折,單點菜式為85折

✔️ 黑豚豬腩 - 6片〔真心推介😋 〕
👍🏻 薄切
👍🏻 燒至微脆一流
配 唐生菜👍🏻真係舔舔脷😋😋

枱上有多種燒肉調味料提供:日本醬油、岩鹽、自家製醬油、檸檬汁

蔬菜🥬

✔️ 魔幻百香果茶〔真心推介😋〕$48
👍🏻 微甜
👍🏻 清油膩感

✔️ 潽梅香〔真心推介😋〕$48
👍🏻 潽洱茶加上話梅,新鮮感十足
👍🏻 酸甜開胃
👍🏻 內有薄荷葉,清新

甜品🍨
餐廳送贈每人一粒雪米糍😊