2024-07-26 301 views
其實之前已經想嚟,但有一次咁啱撞正有人包場搞活動所以無開,今次嚟終於食到!雖然本身無養竉物,但一直好鍾意狗狗嘅我喺到見到好多人都有帶佢地竉物嚟,真係好得意好開心!醒神蛋治首先多士十分鬆軟,滑蛋幾乎入口即化,相比起普通三文治,呢到加入牛油果泥令口感更佳,而且食落十分新鮮,唔會有酸味,而topping嘅微烤芝士更令整個多士散發陣陣鹹香氣息,好岩做早餐/brunch。巴西莓果碗好fresh好健康嘅主食,有香蕉、紅火龍果、藍莓、椰子片等等配料,每款水果都好鮮甜,而yogurt口感亦十分幼滑,沒有額外加入糖分,但想甜少少嘅朋友都可以加上隨附嘅蜜糖。摩卡比起一般市面上摩卡更重朱古力味,更易入口,甜度適中粉紅救兵由草莓、藍莓、黑莓、香草乳酪同蜂蜜製成,飲落應該都係無加額外糖分,雖然加入多種莓果,但亦唔會令味道過酸,好fresh同充滿營養嘅一杯嘢飲。

摩卡 & 粉紅救兵
摩卡

比起一般市面上摩卡更重朱古力味,更易入口,甜度適中
粉紅救兵

2024-07-21
$120 (Lunch)
摩卡 & 粉紅救兵