2017-09-28
每次食雞煲我爸爸一定首選深水埗既小肥鵝,因為佢除左鵝煲之外其實雞煲刺身都好出色架!!! 一入到去店員已經超好服務態度,店長仲會介紹當日有咩新鮮既野比我地食我地就叫左個象拔蚌同章紅刺身,大大盤又鮮甜,店長仲私人醒左四隻蝦刺身比我地試,連唔太好食刺身既男朋友爸爸都讚不絕口!估唔到佢除左雞煲,佢D炸野都好好食好惹味!個瀨尿蝦好食到停唔到,又大隻又多肉,真係好食到令我地有衝動再叫多碟!店長推薦我地食酥炸牛腩,出奇地都幾香口好食,點沙律醬又幾夾喎!等到個雞煲上場喇!!食雞煲一定一定要叫佢招牌既鵝腸同即叫即炸既響玲!!雞煲開始滾起店員就會好細心過黎幫我地落鵝腸,佢話第一樣要食左鵝腸先,肥膏多左好爽口!! 啊~今晚店長推介$80六隻鮑魚/蝦,我地簡左鮑魚,都幾好味~ 至於響玲浸左雞煲D汁黎食真係一流啊,佢炸到好似入口即溶咁,超級推薦!!最後店長仲介紹左鹹蛋黃炸魚皮比我地,第一次食覺得幾有趣,又係好香口!不得不提,店長好識做令我地食得好開心,而且佢推介既野都真係好好食,今晚兩老同我都食得好開心啊!下次一定會再黎!食左咁多野最後埋單一千一百幾,都算好抵食啊!