2023-02-09 153 views
呢排都好流行海景晚餐,有情調之余仲可以瘋狂打卡。見到最近網上一直推介呢間位於尖沙咀嘅hue dinning,評價非常之高🧚🧚🏻‍♀️,今日就特登過嚟試下佢!店員話佢地sea view menu就最受歡迎,入到去見到裝修好靚,呢點已經加好多分!💅🏻鴨肝凍醬🔸🔸非常之足料,入面有好多砵酒啫喱、漬洋梨、水蘿蔔、香草芥末醬等等。好夾D食物。薯仔丸子🔹🔹肉質非常之新鮮,啱啱好熟,食落非常之有肉味而且口感有咬口。海鱸魚🔸🔸魚肉非常之爽口,好多配料,配搭完美。蛋白脆餅 🔹🔹用紅桑子做為主要調味既蛋白脆餅非常開胃。柚子慕絲蛋糕🔸🔸賣相非常吸睛,味道都唔錯。古五到揾到一間隱世美食,📣♥️豐富的一餐令我地疲勞盡消,有機會再同朋友仔黎試下其他menu!

鴨肝凍醬🔸🔸

薯仔丸子🔹🔹

肉質非常之新鮮,啱啱好熟,食落非常之有肉味而且口感有咬口。

海鱸魚🔸🔸

魚肉非常之爽口,好多配料,配搭完美。

蛋白脆餅 🔹🔹

用紅桑子做為主要調味既蛋白脆餅非常開胃。

柚子慕絲蛋糕🔸🔸

賣相非常吸睛,味道都唔錯。