位於尖沙咀嘅小巷中有一個別具特色嘅布帳馬車韓國餐廳,完全係被餐廳尼個咁有韓國本地特色嘅佈置吸引過黎原味炸雞🍗+芝士球3粒韓式原味炸雞同芝士球尼個組合簡直完美😋酥脆嘅雞皮搭配著口感爽脆嘅雞肉,味道濃郁!芝士球外酥內軟,每一啖都散發著濃郁嘅芝士香氣,讓人欲罷不能~牛肉炒粉絲嫩滑、彈牙嘅粉絲搭配鮮嫩多汁嘅牛肉,入口即化😝調味醬汁帶有豐富嘅鮮香,增添左整道菜嘅風味韓式部隊鍋🥘部隊鍋湯底濃郁,以味噌、辣醬為基礎,加入左新鮮嘅蔬菜、泡菜、年糕、香菇、豆腐、香腸、午餐肉,我地亦都有加埋拉麵作為主食充滿左豐富嘅口感同深厚嘅味道部隊鍋唔單止可以感受到美味,還可以體驗到韓國料理嘅熱情&獨特風味❤️‍🔥

原味炸雞🍗+芝士球3粒

牛肉炒粉絲
嫩滑、彈牙嘅粉絲搭配鮮嫩多汁嘅牛肉,入口即化😝
調味醬汁帶有豐富嘅鮮香,增添左整道菜嘅風味

韓式部隊鍋🥘
充滿左豐富嘅口感同深厚嘅味道