成間cafe都係以藍色、銅色、木色為主色,呢個配色有啲高級感💙入面有兩層,都有幾個位可以打卡,而且坐得好舒服,一啲都唔迫,chillchill嘅一個中午😆今次揀左坐入面一個大木框位,幫野食影相靚,但唔係固定會有少少搖,後尾搬咗去隔離雲石枱食🫣本身諗住試埋啲鹹食,但係嗰日咁啱冇廚師,唯有叫咗一大堆甜食滿足下自己😍!✨Raisin Scone $24Scone焗得金黃🔥,外面口感比較紮實、脆身,入面好鬆化,加埋啲提子乾同jam酸酸甜甜,中和左少少膩嘅感覺👀✨Chocolate Danish $24係外面已經見到個丹麥酥好多層,而且好鬆脆!不過大家要趁熱食,凍左會冇咁脆~ 一路都食到陣陣嘅牛油香🧈中間有啲朱古力醬🍫雖然唔算好多醬,但我又覺得食落岩岩好,再多啲就太甜😛✨Banana Loaf Cake $36香蕉味都幾突出🍌 口感比較紮實,唔會太乾身,甜度亦岩岩好😙✨Chocolate Muffin $30朱古力味好濃郁,入面嘅朱古力粒粒都幾多,每啖都係朱古力香🍫蛋糕帶點濕潤感。✨Peanut Butter Latte (R $45)花生醬同咖啡好夾🫶🏻搞勻左之後花生醬嘅味道都幾突出,同時又唔

✨Raisin Scone $24

✨Chocolate Danish $24

✨Banana Loaf Cake $36
香蕉味都幾突出🍌 口感比較紮實,唔會太乾身,甜度亦岩岩好😙

✨Chocolate Muffin $30

✨Peanut Butter Latte (R $45)
花生醬同咖啡好夾🫶🏻搞勻左之後花生醬嘅味道都幾突出,同時又唔會蓋過咖啡嘅香,兩樣嘢好balance😜好好飲呀🤩!

✨Matcha Latte (L $50)
抹茶味好濃,飲落微甘,奶味同樣突出😍