2024-09-01
中秋節就到啦,因為好難就到晒咁多屋企人食飯,所以我哋一早就提早過節。朋友介紹呢間菜館免開瓶費、切餅費,仲可以自備飲品。另外,upload相上社交媒體,仲有汽水送😳我哋平時食開一般酒樓,都係啲平平無奇嘅菜式,食都食到厭……原來呢度可以按照我哋嘅要求加加減減啲菜式同埋口味。我哋一行人有幾位老人家,可以要求佢整得清淡啲。我哋叫咗2斤芙蓉蛋白蒸老虎斑,菜館已經幫我哋起咗肉,下面仲係燉蛋白,食落啖啖肉,夠晒滋味;八寶鴨,好彩我哋一早叫定,因為每日只有五隻;臘味糯米飯蒸大肉蟹,有飯又有蟹肉,好鮮味;開邊蒜蓉粉絲蒸澳洲龍蝦,好多蒜蓉呀,同埋隻龍蝦好夠新鮮啊,正!朋友介紹我哋呢間菜館真係無錯,因為好多嘢唔使加錢!除咗散叫,又有好多套餐選擇,小朋友嚟食又唔使計人頭,而且呢度主打食海鮮,所以我哋食嘅魚同埋龍蝦都好夠新鮮好好食!我哋下次一定會再嚟幫襯!