✰ 日 山 🍱 ✰上年老公既生日已經好想食但最後取消左,今年都係為左一己私慾再一次book咗呢間日山😌😌😌係呢個海景view食野真係幾正~而且lunch set唔算好貴,又有前菜,漬物,甜品等...期待以久既A5和牛,只可惜因為🤰🏻關係唔可以食生嘢,又唔可以食生雞蛋😭😭😭和牛溫泉蛋♨️丼飯不是我的但比我偷食左少少🤏🏻,入口即化嘅和牛真食勁正正子🤤,點解可以咁好食!被點名要求全熟既壽喜燒和牛先係我的,雖然係全無冇淡淡粉紅色嘅肉🤭不過因為脂肪比例高就算全熟都唔會好hi 好韌壽喜燒汁令到和牛食起上嚟偏甜都係我最鍾意嘅味道🤤唯一美中不足就係小婦人要食少啲飯,所以只敢食1/3飯🍚伴和牛食,期待下次再嚟食過❤️
✰ 日 山 🍱 ✰

壽喜燒汁令到和牛食起上嚟偏甜都係我最鍾意嘅味道🤤

2022-11-07
$400 (Lunch)