2023-08-03 29 views
從餐廳一個大窗望入去,見到裝修好靚同簡約,入到去坐得好舒服,店員詳盡咁樣介紹火鍋套餐,好有禮貌我揀咗個關東煮壽喜燒湯底,再配黑毛和牛肉眼A5,套餐包左前菜、野菜拼盤同埋加$15轉烏冬,成個套餐好精緻和牛嘅質素好高,有一種入口即溶嘅感覺,只要滾幾秒已經食到牛嘅鮮味,再配上生雞蛋,蛋味濃郁,又係另一種食法和牛值得一試,油脂分布平均,壽喜燒嘅湯底比較甜,再配上野菜嘅鮮味相輔相成,尤其喜歡鮮冬菇嘅甜味,仲有金菇、粟米等等,好健康烏冬質感煙韌,吸收晒湯汁朋友就叫咗柚子胡椒湯,配上極上黑毛和牛A4,和牛嘅質素一樣咁好,油脂相對A5少,肉味濃同鮮嫩十足湯底好特別,酸酸地又充滿柚子香氣,胡椒味反而比較少,但都好好飲前菜係麻醬豆腐沙律,好清新最後仲有個蕨餅做甜品,畫上一個好完美嘅句號要特別讚一讚餐廳嘅服務質素幾好,員工好親切友善

烏冬質感煙韌,吸收晒湯汁

前菜係麻醬豆腐沙律,好清新

最後仲有個蕨餅做甜品,畫上一個好完美嘅句號

要特別讚一讚餐廳嘅服務質素幾好,員工好親切友善
2023-08-01
Type of Meal