2019-08-10 1842 views
科學園區看似好多餐廳食肆, 但慢慢就會發覺其實食嚟食去都係兩三間。平時一般只會快食或者簡單食, 一個飯糰,一杯咖啡,又或者做晏少少避開中午peak hour, 到兩三點先食。另外豪少少或見客的話,就會去飲茶,又或者嚟今日呢間西餐廳。這裡的beef burger真心好吃。我一般要五成熟, 同事唔食牛,佢常點Chicken baguette, 聽講好好味。牛肉漢堡鮮嫩多汁, 肉質有咬勁得嚟但唔會有筋。漢堡用嘅麵包新鮮香軟,烘烤後帶點小香脆。經過多年的「專業訓練」😜,我大致可以好高雅地用刀义去完成,完全不沾手。他們的咖啡也很OK, 味道都算平穩。

另外豪少少或見客的話,就會去飲茶,又或者嚟今日呢間西餐廳。

他們的咖啡也很OK, 味道都算平穩。

2019-08-08
Type of Meal