呢間喺紅磡廣場入面嘅茶餐廳,啲餐枱開到走廊都係,因為真係好多人食,佢喺呢度主要做早市同午市嘅生意👍🏻。不過坐位較迫,地下有時比較濕,要小心啲,同埋預咗坐得唔耐。btw聽講佢啲燒味好出名,所以都見到好多人食,佢每日有唔同嘅午餐,平均4x元到,而佢有啲快餐常餐嗰啲就每日都有,仲非常抵食。🤪同事最初帶我嚟食都係因為佢嘅沙嗲牛,配公仔麵定係米粉都好好食,因為佢真係好濃,而且牛肉嘅量都唔少。但米粉會更加索湯,如果慢啲食會有啲變左撈粉咁🤣,但都好食。另外,佢個餐係配奶醬/油多士或者火腿奄列,如果同人share就可以2樣食哂,但2揀1的話,我會揀奄列,因為好大份又好香蛋🥚味。咁樣都係$36咋!食完仲要好飽飽!非常抵,而最重要係佢啲沙嗲牛真係好正。但留意返,佢好似剩係開星期一至五?所以食前要Check check!

Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$40 (Lunch)
  • 沙嗲牛肉米粉