2022-09-30 55 views
灣仔既福川香源閣一直係灣仔享負盛名!唔單止環境光猛闊落,坐得舒適,最緊要係因為佢既川辣菜非常出色,而今日我都要同朋友一齊黎朝聖!唔講錦多,先食左個乾撈牛肚!🥩牛肚充滿濃郁既牛香而完全無酥味,而且每件牛肚仲會滲出陣陣辣香,非常好味而且辣的過癮!而呢個干鍋肥腸🤤🫕係我地必食之選!大腸非常乾淨!而豬腸經過干炒之後非常滋味,味道麻辣鮮香!仲要非常軟冧冧同好煙韌!我哋食到流晒口水!我地仲未夠喉,再食左個夫妻肺片😋每件牛心牛肺同牛舌都充滿香,辣同麻味,入口仲非常爽口!正而呢個貴州辣子雞😋🐔就為我地今餐劃上完美句號!雞同樣非常出食!雞肉嫩滑肥美,仲有啖啖都好香辣,完全令你無法抗拒!