2013-08-13
上個星期六, 幾個女仔話好耐無見, 於是就去左大家都未去過的Conrad Hotel 食tea buffet...其實其中一個提議話去JW Marriot 食tea buffet, 雖然已早個幾星期book, 但由於長期full的關係, 令到我地可以今次可以比d意見.酒店在當日再double confirm 我地個booking, Good service!! tea buffet 時間由3:00 - 5:30pm,而我地都早到5分鐘, 同waitress姐姐登記過後, 一到3:00pm 就安排我地入坐. 坐下無耐, 我地就一齊去攞野食, 食物種類都唔少, 熱食有點心, 雲吞粉麵, 沙嗲 etc. 凍食有沙律. 壽司飯, 有日式炸物. 有大蝦的. 而炸漿唔錯, 果汁有3款. 有橙汁. 奇異果汁. 檸檬茶, 生果就大路d, 有西瓜. 香蕉. 蘋果. 波羅, 甜品有迷你朱古力噴泉. 當然雪糕都係我地其中一個重點啦, 係movenpick ...重有3款味道, 有朱古力. 士多啤梨同雲呢拿. 食左2 次, 4大球 Cake 當然有啦, 酒店唔會無lor, 仲有窩夫. pan
坐下無耐, 我地就一齊去攞野食, 食物種類都唔少, 熱食有點心, 雲吞粉麵, 沙嗲 etc. 凍食有沙律. 壽司飯, 有日式炸物. 有大蝦的. 而炸漿唔錯, 果汁有3款. 有橙汁. 奇異果汁. 檸檬茶, 生果就大路d, 有西瓜. 香蕉. 蘋果. 波羅, 甜品有迷你朱古力噴泉. 當然雪糕都係我地其中一個重點啦, 係movenpick ...重有3款味道, 有朱古力. 士多啤梨同雲呢拿. 食左2 次, 4大球 Cake 當然有啦, 酒店唔會無lor, 仲有窩夫. pancake, 另一甜品推介的是燕窩燉奶, 其實要為本好容易, 最後當然都有餐茶.
不知不覺間, 一路傾一路食, 聚會都結束啦. 好開心我地各人都滿意. 當然甘既價錢你唔好期望有海鮮,魚生之類.
環境舒適, 可以再來!
Other Info. :
HSBC 白金咭7折, 普通咭75折
Conrad Hotel 有2 間食 tea buffet, 有問消楚, 以免去錯!