2019-10-13
星期六放工,同個同事一齊走,傾開計,原來個同事又係join左同我一間健身室,甘就約埋一齊去太古果間健身室分店做運動,,終於有半日時間走去做下運動,運動完之後,我哋兩個餓到飛起,就決定一齊要搵嘢醫下肚,行下行下,見到有間粥品店,門口望見是日推介係🐟片粥23元,見到魚的我👀發光,是關我最愛吃魚,係門口望見D餐牌食物好靚好吸引,價錢仲要好平好抵食,所以就決定係到食。因為入到去睇別餐牌太多款式又太吸引,心大心細食乜,結果我哋係食............🤣我地叫左一碗三拼米粉—-超大碗,超抵食,D餸仲要有得任㨂三款,👍👍👍👍👍👍大大件魚腩、魚球、豬潤丶仲有好多菜既大大碗米粉,湯底又清甜,食得出零味精,👏👏👏👏👏👏👏👏窩心及第粥—-入面D料又多又新鮮➕又好食😋⋯⋯完全又係零味精材料有豬心、豬潤、豬肚丶豬肉丸,豬粉腸⋯⋯等等,粥煲得綿又滑,材料新鮮又爽囗👍👍👍👏👏👏👏✌️✌️✌️即叫即拉粟米🌽生菜🥬腸粒——-皮薄材料食物匹配,配上甜豉油,食到😋😋😋脷。炸兩——-皮簿,炸兩脆,加上甜辣醬,惹味。醬料完全無溝水,一般係出面見到D甜醬又稀又紅,溝稀哂而且仲整色整水,呢到D醬汁就我自己食同睇到就無甘既情況,所以又
炸兩——-皮簿,炸兩脆,加上甜辣醬,惹味。
醬料完全無溝水,一般係出面見到D甜醬又稀又紅,溝稀哂而且仲整色整水,呢到D醬汁就我自己食同睇到就無甘既情況,所以又食得好放心。
自家制自磨豆漿,豆味香濃又滑又好飲。
環境乾淨衞生,老闆娘又客氣,食物平靚正,支持全心全意的良心小店💪💪💪💪