2024-09-01
👧🏻😋👅🍽✨全日點心♨️世一燒賣-🥢 全日都有點心食係點心愛好者既福音, 小小一間店但款式都好多, 連燉湯都有四五款-🍱世一燒賣拼盤 $98💯12款燒賣, 無論賣相同味道款款各有特色, 每款都可以單點真係足足12款, 應該冠絕全港💯最愛爆汁墨魚同蕃茄海鮮, 辣味果啲都唔係揸流攤, 咬左半粒都辣到我飛起😂-🐠 龍躉球蒸飯 $68✨幾鍾意佢飯同餸分開蒸, 可以保留魚汁魚油又唔會整到飯腍晒; 龍躉球算幾多, 仲配有蟲草花同幾條菜-🥠千島醬脆炸蘿蔔糕 $34💯蘿蔔絲香味明顯被千島醬覆蓋左, 但整體又唔算太重味, 唔會覺得食緊醬, 質地外脆內軟搭救-🌯春風得意腸 $36✨處理得超好, 腸粉皮好薄好軟滑但完全冇痴埋一堆, 油炸鬼仲好脆, 蟹籽都好鮮甜-🍲霸王花蜜棗燉金沙骨 $39💯大大盅好抵飲, 霸王花清熱解燥, 蜜棗清甜生津, 金沙骨連骨煲到好腍, 仲送隻雞腳-🥧椰香黃金糕 $34✨煙韌而一條條層次分明, 重椰香唔會太甜好食
全日點心♨️世一燒賣
🍲
霸王花蜜棗燉金沙骨 $39
🥧
椰香黃金糕 $34
✨煙韌而一條條層次分明, 重椰香唔會太甜好食