2020-11-18
【食得出嘅非凡🤩大坑全港最出色濃厚卡邦尼意粉🐖】大坑依頭特色小店超級多😆依間餐廳有兩間分店,除咗大坑,鰂角涌都有一間☺️餐廳環境好有歐洲coffee shop既感覺,坐門口望街邊食個brunch係週末最佳享受🤪而一望入去佢地廚房好多人,而且全部都係外國人,即刻好期待佢地既出品😈要特別介紹下佢地嘅餐包,有果仁同提子乾味😄就咁食已經覺得佢烘得好香,再點埋佢地嘅黑松露醬真係不得了😍—《 #Brunch Carbonara》$148 ⭐⭐⭐⭐💥依度嘅Carbonara絕對係必點,正宗嘅carbonara係用蛋同芝士嚟做個汁,超級creamy😋😋而佢面頭仲放多舊水波蛋😛啲煙肉極大塊,煎到金黃色好正,只係略嫌咸咗少少🤏🏼不過成個意粉真係好出色,手工意粉極之掛汁,淡淡都好滋味😎—《 #Italian Panini》$118 ⭐⭐⭐💥拖鞋包包住parma ham同芝士,個包皮好軟熟,夾住咸香嘅parma ham同芝士啱哂🤓另外仲有火箭菜沙律同幼薯條做side,薯條夠哂香脆,點番麵包搭配嘅黑松露醬更加好食😂
—
—