一直都好鍾意飲魚湯同埋食魚麵,幾年前有間旺角魚湯魚麵愛店💛 無原無故突然執左笠😣 好彩番工附近近年開左魚事者,回頭過幾次了,每隔一排去都有d有驚喜既新item👍🏼今次放工餓住去,帶左個唔食魚既鐵飯腳去💁🏽‍♀️➿ 炸魚狗腸 *和風紫菜 ($28)係一條好巨型版既獅子狗啊😀 紫菜絲份量慷慨,配上沙律醬食,毫無違和感~➿ 炸魚無薯條 *雙子醬 ($28)係鐵飯腳既encore item🌟 加左蟹籽既明太子醬,口感十足,食唔停口😋➿ 𝑭𝒊𝒔𝒉-𝒄𝒉𝒐𝒔 • 扮墨西哥魚皮 (+$33)用魚皮黎代替粟米片,好件事都仲好nachos😛 鐵飯腳一路食,一路話:好似啊!我就覺得用魚皮取代更加好,冇咁濟,可以食多幾塊~➿ 魚湯翡翠苗 (+$13)簡簡單單既魚湯浸菜,對於一個半搬出黎而冇時間煮飯既人黎講,係恩物💕 最緊要係平!➿ 好多卜卜蜆木魚湯魚麵 ($80)之前都食過呢度既湯麵,冇印象魚麵都有選擇,鐵飯腳見到芫茜魚麵就即刻order左🤭 又幾襯淡淡地既木魚湯底👍🏼 卜卜蜆份量真係唔少!➿ 蟹皇𝑭𝒊𝒔𝒉𝒐𝒕𝒕𝒐魚米粒粒 ($95)係新品呀,口感大有驚喜🤩 係將魚麵變左做米型,所以變左係幾有咬口既risot

今次放工餓住去,帶左個唔食魚既鐵飯腳去💁🏽‍♀️

➿ 炸魚狗腸 *和風紫菜 ($28)

➿ 炸魚無薯條 *雙子醬 ($28)

➿ 𝑭𝒊𝒔𝒉-𝒄𝒉𝒐𝒔 • 扮墨西哥魚皮 (+$33)

➿ 魚湯翡翠苗 (+$13)

➿ 好多卜卜蜆木魚湯魚麵 ($80)

➿ 蟹皇𝑭𝒊𝒔𝒉𝒐𝒕𝒕𝒐魚米粒粒 ($95)
係新品呀,口感大有驚喜🤩 係將魚麵變左做米型,所以變左係幾有咬口既risotto,味道都唔錯~

➿ 夏菊羅漢果茶 (+$8)
➿ 洛神花山渣雪梨茶 (+$8)
兩杯飲品都幾清潤可口😗