2023-03-30 140 views
Ooo兩層高日式璃屋ooO佐敦的2層高玻璃外牆設計的日式居酒屋,由小梯級直上1樓的餐廳都佈滿日式裝飾,地方闊落舒適,落地玻璃窗旁的位置氣氛不錯。餐廳提供各款串燒、鍋物、炸物及佐酒小食等,仲備有多款清酒以供選擇是一個不錯既聚餐地方。OooooO拖羅二人前刺身極盛A $278刺身全部新鮮仲包括日本直飛鮮魚二切(當日由廚師發版) 真係幾有心思,其他刺身都很鮮甜。OooooO火炙三味壽司 (三貫) $58三款日本吞拿魚,大吞拿壽司用鹽燒,中吞用上原味,赤身位置用醬漬!一次過可以試晒3個部位及3款造法, 非常有心思, 個人喜歡鹽燒大吞!OooooO鹽燒三文魚頭及魚鮫 $88魚鮫燒得岩岩好好香魚味, 魚鮫份量都幾多,啖啖肉,魚頭我唔係好識食, 所以食左魚面肉超滑!OooooO鹽燒厚切牛舌芯 $68推!牛舌芯真係好爽口,黑椒鹽燒味道,一口咬下味道口感一流!OooooO清酒喜樂長2023 (120ml) $112 店長很友善, 知道我想飲清酒但唔係我識撰, 她主動問我喜歡甚麼味道然後按我既堝好給了我3款清酒試飲,我最後選了喜樂長清酒,味道比例清爽有少少花香,是我喜歡的味道,酒樽設計都好精美!
Ooo兩層高日式璃屋ooO

拖羅二人前刺身極盛A $278

火炙三味壽司 (三貫) $58

鹽燒三文魚頭及魚鮫 $88

鹽燒厚切牛舌芯 $68
推!牛舌芯真係好爽口,黑椒鹽燒味道,一口咬下味道口感一流!

清酒喜樂長2023 (120ml) $112