2011-11-03 9 views
之前光顧過一次,對豪隍的馬拉糕仲係念念不忘,所以又去試下。下午時間,冇乜人,唔洗等太耐。茶-全部都係玄米茶, 好香。馬拉糕- 有兩種口感,上層係平時食的馬拉糕,下層係黃金糕。以為呢兩種糕唔太夾,但入口之後,真係唔錯。唔太甜,夠特別。三文魚長春卷- 話明係招牌野,當然要試,但三文魚粒又細又少。反而蝦粒又多又大。有D喧賓奪主。蝦餃/燒賣各2件- 見到個樣就覺得係即叫即蒸,因為蝦好新鮮,皮薄。豬潤腸粉- 用料十足。一夾開腸粉就有豬潤走出來。味道不俗。墨西哥包/鮮竹卷- 不過不失。呢度有卡位,最多可以容納六人。如果得兩個人去,又想坐卡位,係只可以坐一邊。我地今次得兩個人,佢地要我地坐埋一邊。但對面的人走左,佢地都唔拾碗碟。我地叫到第三次,佢地先執,話唔夠人手喎。講係咁講,但我地未食,見住人地食剩的野同我地D點心咁近,都唔太好受。同第一次幫襯相比, 服務係差左少少。
之前光顧過一次,對豪隍的馬拉糕仲係念念不忘,所以又去試下。

下午時間,冇乜人,唔洗等太耐。

茶-全部都係玄米茶, 好香。

豬潤腸粉- 用料十足。一夾開腸粉就有豬潤走出來。味道不俗。

墨西哥包/鮮竹卷- 不過不失。

同第一次幫襯相比, 服務係差左少少。

上層係馬拉糕,下層係黃金糕
豬潤腸粉
鮮竹卷
墨西哥包
三文魚長春卷
2011-10-29
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
上層係馬拉糕,下層係黃金糕
豬潤腸粉