2020-10-18 243 views
屯門嘅咖啡小店本來就唔多,今次竟然喺友愛安定商場搵到一間工業風嘅Cafe🧐 佢嘅裝修係水泥灰色做主調,再加上黑色啞面金屬門框同埋深色木枱,同平時嘅文青Cafe好唔同~ 不過要留意返座位比較少,同埋位置都幾難搵😂•🥢 All in Breakfast $88朋友將牛油果轉咗做炒蛋,炒蛋好香蛋味,雖然係全熟,但都唔會好老!
薯角甜甜地、脆脆地,有蜜糖味同好香薯味,感覺係新鮮薯仔做🥔而唔係急凍果啲~大菇幾juicy 唔需要好多調味已經好好食~牛角包擺咗一陣都仲脆,牛油味都好香😋黑椒腸同煙三文魚就一般,煙三文仲有啲腥味😬•🥢 Italian Mushroom Sauce w/ Mushroom $68呢個意粉睇落無乜汁,但食落蘑菇味好濃,因為原來佢個醬汁無落cream,但直接將啲蘑菇打成蓉,認真啲睇,有好多蘑菇碎碎包住啲意粉🤩食落仲帶啲紫洋蔥同黑椒香,的確唔錯~鍾意食蘑菇嘅我表示滿意😋•🥢 Dirty $40我比較少飲咖啡,呢杯係朋友飲嘅~佢話其實係一杯凍鮮奶咖啡,上面係熱嘅espresso,下面係凍鮮奶,擺耐咗會慢慢融合~朋友就無攪勻黎飲,咁樣可以飲到冰火口感🤣•
🥢 Chocolate $

🥢 All in Breakfast $88
大菇幾juicy 唔需要好多調味已經好好食~
牛角包擺咗一陣都仲脆,牛油味都好香😋
黑椒腸同煙三文魚就一般,煙三文仲有啲腥味😬
All  in  breakfast

Italian  Mushroom  Sauce  w/  Mushroom

🥢 Dirty $40
Dirty

🥢 Chocolate $48 (Iced +$5)
呢杯凍朱古力上層加咗綿密嘅奶泡、朱古力醬拉花同埋朱古力粉,睇落幾靚~飲落都唔算好濃,甜度適中,可以接受~
Chocolate
All  in  breakfast