2017-12-02 1501 views
香港好少有火鍋店將牛分咁多部分黎食, 當然要黎試下!牛骨清湯 (湯底) - 其實有d失望, 真係好「清」, 個湯入面得2小件粟米、3小件骨頭、幾件蘿蔔, 即唔會有想試下個湯底既衝動。 封門柳、牛柳 - 侍應好細心, 送到時提示我地恰幾秒就食得, 真係好嫩, 亦好有牛肉味, 肥瘦亦岩岩好, 簡直入口即溶! 黑栢葉 - 初時無為意, 恰左分幾鐘, 浪費左! 原來枱面既墊枱紙有寫應該幾多秒, 跟住恰, 就真係岩岩好! 勁爽! 響鈴 - 失望, 唔脆唔特別... 招牌慢煮牛腩 - 煮得淋, 唔酥! 牛肉餃 - 好味! 皮薄包住好有肉汁既牛肉, 同埋夾左d菜, 再配上佢特製青檸汁, 好fresh!
香港好少有火鍋店將牛分咁多部分黎食, 當然要黎試下!

牛骨清湯 (湯底) - 其實有d失望

響鈴 - 失望
, 唔脆唔特別...
招牌慢煮牛腩 - 煮得淋, 唔酥!
2017-12-02
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$190 (Dinner)