2022-07-27 765 views
同老公响門口望見餐牌啲嘢幾啱食,就入咗去。食完之後睇番openrice,發現竟然都幾多負評,有啲令人費解喎。我哋叫咗兩個主菜:燒海鮮拼盤 — 除咗個龍蝦嘅新鮮度爭少少之外,其他海鮮嘅肉質都實淨彈牙。燒完海鮮加上香草煮嘅肉汁,俾墊响海鮮底下嘅沙律菜吸收哂,相當美味!烤雞 — 平時好少叫烤雞,因為好多時都會食倒一陣雪味、急凍得太耐啲肉好霉,又或者煮到啲胸肉嚡哂。見佢係「廚師推介」,即管試吓。好味喎!完全冇頭先講到嘅問題,熟得剛剛好,調味得宜,充滿肉汁,令人驚喜!最後叫咗個tiramisu,好軟滑、酒味好香濃(醒起佢係意大利餐廳,呢個甜品點都有番咁上下水準嘅),如果可以雪得再凍少少就完美喇~下次會想試吓佢哋嘅意粉!
我哋叫咗兩個主菜:

下次會想試吓佢哋嘅意粉!

燒海鮮拼盤
烤雞