2022-08-06
壽星同事話食呢間,我哋做啦啦隊梗係舉腳贊成啦⋯⋯一入到去,見每枱枱面的餸菜,碟碟賣相精美,完全係打卡📸佳品!實在令人好期待,點知~結局完全反高潮!燉湯,有元粒乾瑤柱,入口才發現嗰乾瑤柱完全係臭雪櫃味,飲咗成一壺熱茶,嗰陣臭雪櫃味仲殘留喺口腔揮之不去🤢🤢🤢🤢🤢金銀蛋時菜,嗰粒蒜頭一樣係咁(臭雪櫃味)🤢🤢🤢🤢🤢冰鎮菠蘿咕嚕肉,外皮做得薄脆(這點確實值得一讚),至於嚿肉,完全冇味,除咗有外皮嘅酸甜之外,唔知道自己食緊啲乜🥲砵仔絲苗白飯更加不知所謂,完全係違反商品說明!我未食過粗劣,0飯香的所謂絲苗白飯!最後,千祈唔好對呢間食店的服務有任何期望。(完)備注,我哋成班人嬲到要轉場食第二round先可以消咗d怒氣!Btw….好好彩,比我哋即時搵到間喺裕民坊嘅西餐廳,10分有驚喜,超級好食!(附圖)
金銀蛋時菜,嗰粒蒜頭一樣係咁(臭雪櫃味)🤢🤢🤢🤢🤢
最後,千祈唔好對呢間食店的服務有任何期望。(完)