2022-02-13
❤最近發現咗一間做漢堡包都🈶️❤為你健康著想嘅漢堡包小店@1861 Kitchen 🍔佢哋標明製作過程「❌落味精」、薯條🍟係用氣炸技術處理(不含油炸)👍加埋嚴選韓國麵粉🇰🇷同埋用新鮮酵母✨我好欣賞呢個老闆對每個選擇食材嘅細節、步驟、製作過程嘅堅持✊就係呢份堅持同執著❤佢哋嘅漢堡包🍔比咗一個「驚喜位」我😍就係當我「㩒住個漢堡包」🔪切開佢兩份嘅時候 🤲佢個漢堡包面係會「彈番起身」😍完全係「🈚️被壓扁」過嘅痕跡🔪完兩份之後仲係好靚仔😄🈶️圖為証🈴呢次經驗真係不得了👍真係堅喎🍔🍔招牌手打牛肉漢堡$68 : 手打牛肉口夠彈牙😍牛肉唔乾仲好多汁❤️加埋自己做嘅番茄醬☺️口感豐富仲唔覺得肥膩添🔥加埋天然酵母做出嚟嘅粉紅色麵包🥯充滿住少女心😍+$18 芝麻一口蝦多士🔥大滿足呢🈵️🍔蜜糖芥末豬柳漢堡 $68 : 呢個老闆用咗淺紫色做漢堡包💜好fancy呢😍蜜糖味濃濃的😋豬柳唔會鞋😍記得趁熱食呀🔥 嗰日我想食吉列蠔🦪所以+$18就🈶️兩隻嚕❤️Yummy Yummy 🤤 💰$172 (2 ppl)..🚩1861 Kitchen ..📍將軍澳寶林北路18號,寶琳市場T-PL14號舖
💰$172 (2 ppl)
🚩1861 Kitchen
📍將軍澳寶林北路18號,寶琳市場T-PL14號舖