2023-09-22 38 views
呢間拉麵店鋪雖然比較細,但係放左枱內有多個👾格鬥遊戲嘅街機,最經典嘅一定係拳皇系列,可以兩人對打食完,啲兒童回憶返晒嚟😌😌🍜我先叫左極上濃蝦湯拉麵 + 明太子 + 溏心蛋,蝦味醇厚濃郁,配搭淡麗既鹽味,帶出湯底的鮮甜😋 呢個係最多人叫最出名嘅款式,食得出好用心製作,而且冇味精!😊😊啲叉燒有燒過好香口,肥瘦適中最好味~ 加埋流心既蛋好滿足!最最最特別係一大條明太子,加落拉面到好夾!😛而呢到既拉面係比較粗,我叫左硬身,好有口感,索哂啲湯,就是正呀~🍜另一碗叫左濃郁雞白湯叉燒拉麵 + 溏心蛋,湯底色澤呈現奶白,味道清甜鮮香,濃郁,配有蔥、木耳、高菜、叉燒、紫菜,油膩感輕。就算叫普通煮法,拉麵都一樣彈牙,唔係煮得太淋身個隻。三大塊叉燒一樣薄切,好滑身~為食既我哋叫咗三個小食😜🦀蟹肉忌廉薯餅🐙炸章魚燒🐣滋味雞軟骨每款炸物都熱辣辣,點埋海鮮醬好開胃🤤最後叫左野飲🫧日本波子汽水 - 好少會飲到罐裝波子汽水,呢隻日本進口原味波子汽水又幾好飲喎💁🏻‍♀️

啲叉燒有燒過好香口,肥瘦適中最好味~ 加埋流心既蛋好滿足!
最最最特別係一大條明太子,加落拉面到好夾!😛

為食既我哋叫咗三個小食😜
🦀蟹肉忌廉薯餅
🐙炸章魚燒
🐣滋味雞軟骨
每款炸物都熱辣辣,點埋海鮮醬好開胃🤤
最後叫左野飲