2 day(s) ago 0 views
開心果燕麥奶$45+開心果奶蓋$6作為開心果控,呢杯飲品真係100分,本身都欣賞呢間鋪既奶蓋,絕對係香港奶蓋數一數二高質,佢而家仲出左開心果味奶蓋,真係俾多少少都肯先講個奶蓋, 佢真係超級滑好厚身! 同埋係絕對食得出開心果既味道!講番杯飲品,店員話開心果都有甜味,所以我就直接走甜,飲佢既原汁原味,但係未飲過呢間既話,我覺得保守d叫少甜都可以既,用燕麥片奶直頭減低埋養肥自己既罪惡感,仲要比想像中更突出到開心果味!滿足感爆登~價錢方面, 佢就真係係比大眾台式飲品貴左少少, 但係佢呢杯絕對係獨市產品, 保証唔會失望
開心果燕麥奶$45+開心果奶蓋$6
6 day(s) ago
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
  • 開心果燕麥奶茶
  • 開心果奶蓋