2023-12-05
星期日老公生日應該提早差唔多兩星期book呢間餐廳,request坐星空位去到餐廳嘅時候,staff就安排坐其他一個星空位,但見到當時餐廳仲有其他吉左嘅星空位,咪諗住問下staff可唔可以轉位,然後staff話有人book左,如果大家想坐星空頂,記得request坐近門口位,有藍色吊床隔離個個,因為影相唔錯其實餐廳d食物唔錯(我地order左餃子pizza同千層麵,其實ok,不過食到最後好「漏」,不過係可以一試)重點黎!!!!!!諗住食完餐飯最後請staff幫忙合照然後個staff一黎就同我講:我好忙,我淨係同你影一張😅😅😅😅😅😅我聽完,O左嘴,好忙?餐廳入面4個樓面,1個reception,但當時餐廳係唔full星空位淨係得2台客😅😅😅😅5個廚師係廚房,我正對住廚房,但唔見廚房有幾忙,心諗你可以有幾忙😅😅😅😅2023年5月開舖,係咪覺得自己鋪頭好多KOL 幫你開post,就覺得自己餐廳高人一等?真心,呢間餐廳咁嘅服務,祝你好運👍🏽
去到餐廳嘅時候,staff就安排坐其他一個星空位,
重點黎!!!!!!
諗住食完餐飯最後請staff幫忙合照
然後個staff一黎就同我講:
我好忙,我淨係同你影一張😅😅😅😅😅😅
我聽完,O左嘴,好忙?
星空位淨係得2台客😅😅😅😅
2023年5月開舖,係咪覺得自己鋪頭好多KOL 幫你
開post,就覺得自己餐廳高人一等?
真心,呢間餐廳咁嘅服務,祝你好運👍🏽