最近朋友落咗香港 就帶佢去呢間以星空做主題嘅打卡餐廳—Staro✨平日嘅晚上座無虛席 記得提早訂位啊🫶🏻餐廳內每個角落都有超夢幻的星空效果 一入餐廳門口有透明半球吊椅、紫色的月亮、反光波波等打卡場景👍🏻裏面嘅座位有好多星空球 私隱度十足 適合好友聚會/情侶慶祝的好去處‼️-🖤Deep Fried Calamari $128份量不多但有驚喜🥰作為前菜 一開始以為係平時炸粉好厚嘅魷魚 但係呢個魷魚新鮮 炸粉比較少 肉質特別軟糯 加埋檸檬汁同配埋微辣惹味嘅蛋黃醬一齊食 清新又開胃👍🏻-🖤Seabass$338一開始店員會比原條魚+鎚仔我地 等我地打碎魚上面既鹽,又有得食又有得玩下😆之後就會拎入廚房幫我哋㓟皮 魚肉醃到好夠味 冇咩碎骨 薯蓉香滑🤣-🖤YelLow Chicken (Half) $248呢款黃油雞皮香肉嫩 食落肉汁滿滿 雖然大隻但係肉質細嫩 好值得試吓👍🏻-🖤My Sign 星空Cakes $148慶祝必備嘅星空蛋糕 月球配合星空蛋糕,點上蠟燭 煙火四起😆蛋糕裏面係紅莓+朱古力 口感酸酸甜甜 唔會太甜膩👍🏻-🖤Cat Planet $98以洋甘菊茶底,加入士多啤梨、橙、芒果果汁-🖤

🖤Deep Fried Calamari $128

🖤Seabass$338

🖤YelLow Chicken (Half) $248

🖤My Sign 星空Cakes $148

🖤Cat Planet $98
以洋甘菊茶底,加入士多啤梨、橙、芒果果汁
🖤Aurora $98
呢款以清蘋果、菠蘿、清檸的特調梳打 味道清新解膩
2024-09-03
$350 (Dinner)
  • 星座蛋糕
尖沙咀星空波波超夢幻打卡餐廳超驚喜鮮拆生猛澳洲龍蝦闊條麵🌌 這個宇宙中,沒有比向星空許下願望有更強大的力量了 ! 位於尖沙咀諾士佛臺以星空作為主題的打卡餐廳Starò ,有超夢幻的星空效果。星光閃閃的空間內有透明半球吊椅、紫色的月亮、反光波波等打卡場景,是非常適合好友聚會或者時情侶約會的好地方。✨ 濃香魚湯白酒煮鮮蜆伴香草麵包條 $178粒粒飽滿多汁的蜆肉充滿白酒和香草香味,配合香脆的香草麵包條,蘸上濃香魚湯,簡單鮮美,作為前菜最適合不過。🥩 炭燒澳洲M5和牛西冷扒伴法式手工薯蓉$368澳洲M5和牛油脂豐富而且分布均勻,肉質鮮嫩,味道香濃。配上細膩香濃的法式手工薯蓉, 口感更加豐富,完美平衡了牛排的味道。 🦞 鮮拆龍蝦手工闊條麵 $338餐廳有一個養殖生猛澳洲龍蝦的養殖缸,在製作意粉前,店員會向客人展示剛從養殖缸撈出的龍蝦。手工闊條麵煙煙韌韌,掛汁度高,掛滿番茄醬汁,搭配龍蝦肉龍蝦膏吃,讓人印象難忘。🥟 巴馬火腿肉醬水牛芝士餃子手工薄餅 $178巨型的餃子狀薄餅是餐廳的招牌, 享用前店員會點燃火焰,視覺效果一流。餃子手工薄餅內藏肉醬、水牛芝士、巴馬臣火腿。餃子皮表面香香脆脆,肉醬和水牛
尖沙咀星空波波超夢幻打卡餐廳
超驚喜鮮拆生猛澳洲龍蝦闊條麵

✨ 濃香魚湯白酒煮鮮蜆伴香草麵包條 $178

🥩 炭燒澳洲M5和牛西冷扒伴法式手工薯蓉$368

🦞 鮮拆龍蝦手工闊條麵 $338

🥟 巴馬火腿肉醬水牛芝士餃子手工薄餅 $178
巨型的餃子狀薄餅是餐廳的招牌, 享用前店員會點燃火焰,視覺效果一流。餃子手工薄餅內藏肉醬、水牛芝士、巴馬臣火腿。餃子皮表面香香脆脆,肉醬和水牛芝士軟綿綿的,口感豐富,滋味滿滿。

🌌 Staro $148
超唯美的泡泡特飲,藍色色調營造出星空效果,泡泡有雲尼拿煙薰香味,打卡一流。

🪐 Apollo $98
阿波羅太空人抱著的是充滿熱帶風情的特飲,熱情果加上芒果的梳打,酸酸甜甜,清爽度爆燈。

🍍 Aurora $98
清蘋果、菠蘿、清檸的特調梳打,味道清新突出,非常適合在炎炎的夏日享用。

🍽 餐廳:Starò (尖沙咀)
🌐地址: 尖沙咀諾士佛臺1號9樓

🐮 #cowing吃在尖沙咀

#hkblogger #hkbloggers #hkigers #hkkol #852kol #hkinfluencer #foodie #hkfoodie #hongkongfoodie #852food #852foodie #foodstagram #hkfood #hkfoodblogger #相機食先 #吃貨 #食好西 #尖沙咀美食 # Starò
2024-06-24
4 day(s) ago 0 views
Staro是一間以星空為主題的西餐廳,全間餐廳以藍色星空為主調,擺放了星空座位,搖搖椅及月亮椅供食客打卡。只要你一進入餐廳,便會被室內的浪漫氛圍吸引,不停拍攝打卡。這裡的餐牌是以I Pad形式展現,背景顏色採用了貫徹餐廳主題的星空藍。🦐香辣蒜香鮮大蝦意粉~意粉香辣惹味,蝦肉大隻彈牙。🍛即刨意大利黑松露牛肝菌燉意大利飯~燉飯一上枱時已聞到濃濃的黑松露味道,黑松露片及牛肝菌份量十足,意大利飯濕糯度適中,非常creamy。🥩🐮炭燒安格斯牛側腹扒伴法式手工薯蓉~牛側腹扒烤的火候剛剛好,煙韌有嚼勁。手工薯蓉幼滑,充滿牛油味。👩‍🚀🍸Apollo Mocktail~Apollo以熱情果、芒果,青檸及雪碧調製而成,充滿果香。除了味道取勝外,這款mocktail的賣相亦先聲奪人,杯子旁擺放了一個太空人公仔,與餐廳的星空主題非常配合。🐱🌏Cat Planet Mocktail~Cat Planet是洋甘菊茶配搭士多啤梨,橙及檸檬。特別之處在於杯上浮起的洋甘菊氣泡,打卡效果一流。🎂星座蛋糕~與朋友慶祝生日,當然少不得吃蛋糕這份儀式感。只要在這裡點選星座蛋糕,便會有星火效果、於蛋糕碟上寫上祝福字句,賀卡及餐
🦐香辣蒜香鮮大蝦意粉~意粉香辣惹味,蝦肉大隻彈牙。
🎂星座蛋糕~與朋友慶祝生日,當然少不得吃蛋糕這份儀式感。只要在這裡點選星座蛋糕,便會有星火效果、於蛋糕碟上寫上祝福字句,賀卡及餐廳coupon附送,非常貼心的慶祝服務。我們今晚點選的雜莓芝士星座蛋糕不只適合打卡,味道也非常可口,不會過甜。

5 day(s) ago 0 views
在尖沙咀酒吧街,**Staro**餐廳如同一顆閃亮的明珠,氣氛浪漫,令人心醉,恰似月下佳人,相逢時刻的完美打卡之地。🌙餐牌上,**天秤座飲品**如同天上星辰,🍹喝上一口,仿如置身於星空之中,儀式感滿分,令人忍不住想要讚嘆!隨後,**西西里紅蝦天使麵$328**,🦐那香氣四溢的蝦膏,令人垂涎欲滴,味道鮮美,宛如海神之恩賜。再來,**安格斯牛肋肉$308**,🥩經過炭燒的牛肉外焦內嫩,肉質滑口,宛如牛魔王的豪邁,讓人一口接一口,意猶未盡。最後,甜品方面的**我的星座蛋糕$148**,🎂每一口都彷彿帶著星辰的祝福,**其實是雜莓朱古力摩斯蛋糕**,🍫那細膩的口感如同天上流星,滑入心間,令人陶醉。在這個星空下,**Staro**不僅是享用美食的地方,更是浪漫的象徵,適合慶祝生日、紀念日,或是任何值得紀念的時刻。✨若你想尋找一個特別的地方,這裡便是你的不二之選!

閏蜜生日想同佢去一個靚靚嘅西餐廳慶祝一下就同佢去到尖沙咀一間以星空做主題嘅打卡餐廳店內以浪漫星空為裝修主軸,設有半球形星空卡座、紫色月亮、反光球等打卡場景當中最特別就一定係半球形星空梳化卡座,氣氛浪漫,非常適合閏蜜約會、情侶慶祝等重要日子餐廳提供以歐陸菜式為主,當中星座蛋糕充滿儀式感,餐廳必叫招牌打卡甜品食物方面:生牛肉他他 : 牛肉他他鮮嫩,再拌勻鵪鶉蛋,味道更加嫩滑,再配上白鳳尾魚及酸瓜、洋蔥、辣椒、蒜粒、芥末及巴馬臣芝士做調味放上香脆多士一齊食,口感及味道都更有層次感法式寶雲酥羊架伴法式手工薯蓉 : 羊架選擇五成熟,寶雲酥皮口感酥脆可口,羊架肉質粉嫩,再配埋打得非常軟綿嘅法式手工薯蓉,蘸少少紅酒汁就味道更佳香茜濃香魚湯白酒煮鮮蜆意粉 : 蜆肉夠曬大隻鮮味,意粉吸曬收香茜濃香魚湯味道,creamy 又濃郁,簡單鮮味星座蛋糕 : 星座蛋糕充滿儀式感,首先會用燃燒鋼絲絨,再燃點煙花燃燭,賣相非常有驚喜,岩曬鐘意打卡嘅朋友,蛋糕糖衣面層係不同嘅星座圖案,裡面係甜甜的雜莓朱古力慕絲蛋糕,餐廳必叫招牌打卡甜品Cat Planet : 賣相非常可愛,用洋甘菊打成貓耳朵泡沫,mocktail 由
閏蜜生日想同佢去一個靚靚嘅西餐廳慶祝一下

就同佢去到尖沙咀一間以星空做主題嘅打卡餐廳

食物方面:

Cat Planet : 賣相非常可愛,用洋甘菊打成貓耳朵泡沫,mocktail 由洋甘菊茶、草莓、橙汁、檸檬調製而成,味道酸甜
Apollo : 賣相非常吸睛,一個太空人抱住杯飲品,入便係由百香果、芒果、青檸及雪碧調製而成嘅 mocktail,味道清新
Ours Tips : 半球形星空梳化卡座有限,建議提早預約訂位
2024-11-17
Type of Meal
Dinner
5 day(s) ago 0 views
想為平淡的生活增添浪漫儀式感,其實好簡單,選擇一間環境浪漫的餐廳晚餐,可以立即增添浪漫幸福感。尖沙咀的 STARO 是一家充滿星空主題的餐廳,進入 STARO,彷彿踏入了一個銀河系,星星點點的燈光和裝飾令人覺得很夢幻。Cat Planet$98這款mocktail融合了甘菊茶、草莓、橙子和檸檬,再配上柔滑的甘菊泡沫,泡沫做成貓耳朵造型好可愛。入口時帶有淡淡的花香和果香,清新解渴。Pisces $148這款創意cocktail以威士忌、抹茶、Kahlúa和Espresso製作而成,旁邊附上兩塊紅莓曲奇。入口有濃郁的Espresso香氣,酒味不會太濃,蠻特別的。金黃香脆鮮拆蟹肉餅 $178外層炸得好好,乾身不油膩,內裡有滿滿的蟹肉,搭配特製的醬汁更令味道提升。品嚐完蟹餅仲可以吃它附送的沙律菜,清新開胃,非常貼心。意式燒乳豬配焦糖蘋果芥末籽蓉 $248性價比蠻高的主菜,乳豬燒烤至外皮金黃酥脆,內裡肉質軟嫩彈牙。搭配焦糖蘋果和芥末籽蓉,清新而不膩,加上燒薯仔及沙律菜,感覺豐富。紅酒汁燴牛面頰伴法式手工薯蓉 $248一上枱已經聞到紅酒香加濃郁的牛味,牛面頰份量亦相當多,肉經過長時間的紅酒慢燉,顯

Cat Planet$98

Pisces $148

金黃香脆鮮拆蟹肉餅 $178

意式燒乳豬配焦糖蘋果芥末籽蓉 $248

紅酒汁燴牛面頰伴法式手工薯蓉 $248
一上枱已經聞到紅酒香加濃郁的牛味,牛面頰份量亦相當多,肉經過長時間的紅酒慢燉,顯得特別軟腍,亦很有牛香,有高級餐廳水準,搭配綿密順滑的法式手工薯蓉,實在是飽肚之選。

星座蛋糕$148
非常夢幻及有創意的星座蛋糕,上枱時是星球造型,由服務員打開並點火,就有特別的火焰特效,非常特別和吸睛,很是醉人,來這裡慶祝生日會很開心,小小的蛋糕很精緻,蛋糕朱古力和藍莓味,層次豐富,份量剛好不會膩。
5 day(s) ago 65 views
呢間星空主題餐廳位於尖沙咀諾士佛臺, 周圍都佈滿LED小燈泡💡, 更設有包廂座位, 營造出既夢幻又有情調嘅氛圍💕~ 於星空下打卡真係好靚, 係聚會、慶祝特別日子嘅好地方🍾電子化餐牌好新潮, 一打開個螢幕就會着燈同埋顯示各款菜式, 非常特別!另有多款特色cocktails/ mocktails供應🍸~ 🍸Piss off店員會即場喺你面前用火槍燃點rosemary🔥, 個賣相好吸睛🤩!以芒果🥭、羅勒🌿、青檸🍋‍🟩、Ginger Ale調製而成🍸Aurora以青蘋果🍏、菠蘿🍍、青檸🍋‍🟩、梳打水調製而成, 飲落有酸甜果香, 絕對唔係藥水味嗰種, 青蘋果味較突出, 味道清爽!🥣意式龍蝦濃湯伴手工麵包條龍蝦湯口感濃稠, 每一啖都能品嘗到龍蝦鮮味🍝鮮拆龍蝦手工闊條麵推介👍🏻 使用新鮮即日運到嘅龍蝦🦞!龍蝦鮮美爽彈, 仲有蟹膏; 手工闊條麵煙韌彈牙, 有蛋香, 而且好掛汁, 每一條麵條都吸收晒香濃鮮茄龍蝦汁, 回味無窮!🥩紅酒汁燴牛面頰伴法式手工薯蓉牛面頰燉煮至肉質鬆化, 軟腍入味, 裡面帶有骨膠原嘅部分, 每一口都充斥著紅酒香氣, 底下伴上綿滑嘅手工薯蓉🍰星座蛋糕蛋糕擺盤好似一片星空🌌, 更會附

🍸Piss off
店員會即場喺你面前用火槍

🍸Aurora

🥣意式龍蝦濃湯伴手工麵包條
龍蝦湯口感濃稠, 每一啖都能品嘗到龍蝦鮮味

🍝鮮拆龍蝦手工闊條麵

🥩紅酒汁燴牛面頰伴法式手工薯蓉

🍰星座蛋糕
蛋糕擺盤好似一片星空🌌, 更會附送煙花蠟燭🎆, 勁啱打卡, 非常適合做生日蛋糕🎂!
鏡面蛋糕上有星座圖案, 切開後係雜莓朱古力慕絲蛋糕, 朱古力味濃郁🍫, 中間有薄薄一層雜莓醬做夾心, 口感輕盈又唔會太甜膩, 真係睇得又食得!
2024-11-17
$580 (Dinner)
  • 鮮拆龍蝦手工闊條麵
再次回訪尖沙咀諾士佛台呢間超靚嘅西餐廳🍴,嚟幾多次都係一樣覺得好靚好浪漫🌹💕🍕 Salami Pizza ($148)Pizza好推薦🌟 皮薄餡多好豐富,辣肉腸鹹香十足,加埋芝士好邪惡啊😝🥩 Angus Beef Flank Steak ($308)我哋揀咗五成熟嘅安格斯牛🐮 牛肉煎得香口惹味,同時保留肉汁鮮嫩😋🍝 Spice Prawn Aglio -Olio ($238)意粉就不過不失,鮮蝦好大隻,意粉味道唔會太重,亦唔會太油😚🎂 My Sign ($148)今注要係嚟幫閏蜜慶祝生日🎂,我哋叫咗個My Sign蛋糕,店員仲會燒著啲綿花,火光好靚呀🥰 蛋糕係朱古力味🍫,香濃又唔會太甜💕🍸Apollo ($98)🍹Mojito ($118)我哋仲叫咗一杯cocktail同一杯mocktail,杯嘅裝飾同調味都好有誠意!

🍕 Salami Pizza ($148)

意粉就不過不失,鮮蝦好大隻,意粉味道唔會太重,亦唔會太油😚

🎂 My Sign ($148)

🍸Apollo ($98)
🍹Mojito ($118)

6 day(s) ago 0 views
慶生最佳打卡餐廳🍴男朋友/老公們記得要收藏🤗大推薦星空打卡位🌌女仔見到一定滿意😃🌟🌟大家切記提早預約🌟🌟1️⃣生牛肉他他份量不是太大,但足夠兩個女孩食用😍伴上生雞蛋及伴碟上的配料,攪拌後便可食用,牛肉沒有臊味挺好味的😋2️⃣即刨意大利黑松露牛肝菌燉意大利飯我以為會有職員在我面前即刨黑松露😃原來是我想多了😂意大利飯都熟透了⋯每口飯都很掛汁,雖然冇肉類,但牛肝菌及黑松露本身獨有的味道已很濃郁👍🏻好味🤤3️⃣炭燒安格斯牛側腹扒伴法式手工薯蓉我們點了五成熟,不知道是不是拍照拍太久,食用時變了七成熟😆但完全冇影響口感,肉質還是很粉嫩🙂‍↕️而薯蓉是有顆粒狀的可增添口感😋4️⃣My Sign 星座蛋糕♎️雜莓朱古力慕絲蛋糕有近排大熱的點火儀式🎂會根據當天的星座而砌上對應的星座圖案🤗真的很有儀式感👍🏻而蛋糕是漂亮的雲石星空紋蛋糕🎂味道酸酸甜甜相得益彰🤤5️⃣Libra♎️🍸睇中咗佢有個天秤放兩杯Cocktails😃打出一流很出片📸 兩杯都是伏特加特調🍹白色是荔枝味,紫色則是葡萄味,兩杯都是果味很重😍非常適合不擅長酒精的人👍🏻
慶生最佳打卡餐廳🍴男朋友/老公們記得要收藏🤗

3️⃣炭燒安格斯牛側腹扒伴法式手工薯蓉

4️⃣My Sign 星座蛋糕♎️雜莓朱古力慕絲蛋糕

5️⃣Libra♎️🍸
2024-11-18 0 views
本來訂了9位,最後有朋友缺席所以改左8位,當中朋友帶了位5歲小朋友,冇計落去,去到餐廳帶位嗰個問:咁其實你地而家幾多位?你地話9個改8個,而家你地咪9個囉,咁我加返個位!之後放低menu,話比我知每人要叫一個套餐,唔可以二個人分一個(我唔知點解佢會覺得我地會二個人分一個餐🙄)其實你同我講幾錢最低消費咪得囉,最後睇返人地啲食評都唔係咁計另外有個上餐既長髮女待應,對於所有查詢,必然先寸一寸先,例如:請問主菜可以上未,我地都叫左個幾鐘了?佢:係續樣續樣上菜喎,你想既我一次過上比你都得其實菜與菜之間我真係等得太耐先問,佢態度比我感覺好似我未食過西餐咁第一次飯後會檢討😂原來大家當時都食到一肚氣,又唔想破壞氣氛,所以冇出聲,餐廳環境,以及食物質素,其實都係中上,正路餐飯食完真係冇投訴,難得有間主題餐廳做得好,可惜給一,二個員工影響整體質素,客人冇無理取鬧,無要求,都可以比你地笑住咁寸,唔會再幫襯

另外有個上餐既長髮女待應,對於所有查詢,必然先寸一寸先,

2024-10-19
  • 炭燒澳洲M5和牛西冷扒伴法式手工薯蓉
  • 生牛肉他他
前排朋友生日同佢去咗網紅級慶生餐廳🍴Staro — 浪漫星空🌌餐廳 溫馨提示🔔:記得一定要好早好早好早book星空座位🙂!餐廳表示預約很滿座的!!前菜:生牛肉他他 Beef Tartare $198 有生牛肉、鵪鶉蛋、鹹魚、脆麵包🥖!一定要Mix均勻先好食!碟邊啲調味料都要混埋一齊食!食落鹹鹹地配埋麵包好食啲!主菜:即刨意大利黑松露牛肝菌燉意大利飯 Porcini Tartufo Risotto $178大家唔好睇到有「即刨」就覺得會係你面前刨黑松露🤣 其實會係廚房刨好先上菜!混埋一齊食後黑松露味濃、燉飯都香炭燒安格斯牛側腹扒伴法式手工薯蓉 Char-grilled Angus Beef Flank Steak $308大約有4塊牛側腹扒、肉質嫩滑!甜品:💫期待已久的星座蛋糕🎂 $148— 是月星座天蠍座餐廳有心思地在蛋糕表面畫出天蠍座星座圖裡面係藍莓朱古力蛋糕酒精飲料:💫最打卡available 就係呢款天秤⚖️座Libra Cocktail !$228 for 2 glasses 只有呢款先有咁靚既擺設架🤣🤣White: 荔枝味cocktail Purple: 提子味cocktail
前排朋友生日同佢去咗網紅級慶生餐廳🍴
Staro — 浪漫星空🌌餐廳
溫馨提示🔔:
記得一定要好早好早好早book星空座位🙂!
餐廳表示預約很滿座的!!

前菜:
生牛肉他他 Beef Tartare $198
有生牛肉、鵪鶉蛋、鹹魚、脆麵包🥖!
一定要Mix均勻先好食!
碟邊啲調味料都要混埋一齊食!
食落鹹鹹地配埋麵包好食啲!

主菜:
即刨意大利黑松露牛肝菌燉意大利飯
Porcini Tartufo Risotto $178
大家唔好睇到有「即刨」
就覺得會係你面前刨黑松露🤣
其實會係廚房刨好先上菜!
混埋一齊食後黑松露味濃、燉飯都香

炭燒安格斯牛側腹扒伴法式手工薯蓉
大約有4塊牛側腹扒、肉質嫩滑!

甜品

只有呢款先有咁靚既擺設架🤣🤣
White: 荔枝味cocktail
Purple: 提子味cocktail
*呢兩杯都有伏特加Vodka成分*

💫:有美美的點火儀式!
2024-11-12
$600 (Dinner)
2024-11-18 0 views
閨蜜生日快到,帶左佢去咗呢間以浪漫星空為主題既餐廳慶生。呢度有超夢幻嘅半球形星空卡位,天花板閃爍嘅星星,環境好靚。食物既外觀精緻又好味,係慶祝重要日子嘅好選擇!不過如果想坐360°星空卡位,記得要提前預約啦。飲品Cocktail Pisces ♓️呢度嘅雞尾酒都係以星座命名。我哋叫咗雙魚座,係用Whiskey、抹茶、Kahlua同Espresso製成,飲落Whiskey味同咖啡味突出,特別又有層次。主菜Parma Ham Pizza 🍕薄脆嘅餅底配上鹹香嘅Parma火腿,口感豐富。Suckling Pig 🐖乳豬皮脆肉嫩,味道香濃,一定要試。生日蛋糕My Sign 星座蛋糕 🎂蛋糕外觀超美超夢幻,仲有蠟燭、賀卡同cash coupon,非常貼心。蛋糕用雜莓朱古力慕斯製成,份量啱啱好,慶生必點!
飲品
Cocktail Pisces ♓️
主菜
Parma Ham Pizza 🍕
薄脆嘅餅底配上鹹香嘅Parma火腿,口感豐富。
Suckling Pig 🐖
乳豬皮脆肉嫩,味道香濃,一定要試。
生日蛋糕
My Sign 星座蛋糕 🎂
用餐體驗真是令人失望。首先,食物質素相當差,尤其是海鮮部分。當晚點了蝦和生蠔,結果發現蝦的肉質鬆散,顏色不對,感覺像是放了很久。生蠔更是離譜,帶有異味,完全不新鮮,吃了一口就再也不敢碰。除此之外,服務態度也令人不滿。服務員不但缺乏禮貌,還愛理不理。當詢問有咩些推薦時,待應沒有介紹餐牌,並反白眼,完全沒有應有的服務態度。整個用餐過程中,感覺不到被尊重或受到重視。餐廳環境雖然裝潢得不錯,但這樣的服務和食物質素實在配不上高檔的氛圍。希望餐廳能夠重視食材的新鮮度和員工的培訓,否則很難吸引回頭客。總體來說,這次用餐經驗非常不愉快,不會推薦給朋友。

2024-11-15
依間西餐廳酒吧好受女士歡迎👏,當晚8時入座餐廳亦已滿座。有很多情侶及多位女士聚會。「星空圓幕⭐️卡座」唔多,係訂生日🎂套餐既顧客坐的。餐廳已預備了多款打卡道具給壽星打卡,好有心思。 餐廳超好情調,以「星空」做主題,環境微暗有星星伴隨💫令人感覺夢幻。而且裡面有個螢幕播放音樂mv ,定期會有live music show。讓人放鬆一晚😎。辣肉腸番茄水牛芝士手工薄餅🍕薄餅外皮好薄身,即製即製好脆身。鹹香既辣肉腸加番茄🍅芝士🧀️依個邪惡既配搭係一定好食😋。即炸鮮魷魚配蛋黃醬同外面既炸鮮魷魚係兩回事。依到既炸鮮魷魚既炸粉係超薄身,完全唔似深炸,但魷魚🦑係用新鮮既製作,魷魚鬚好彈牙同質感好滑嫩。自家製既蛋黃醬creamy好香同濃郁。香茜濃香魚湯白酒煮鮮蜆意粉—個汁超香濃,魚湯做成creamy既汁配意粉好夾。打卡特飲:Mocktails—Aurora(青蘋果、菠蘿🍍、青檸)Apollo(熱情果、芒果🥭、青檸)

辣肉腸番茄水牛芝士手工薄餅🍕

即炸鮮魷魚配蛋黃醬

打卡特飲:
Mocktails—Aurora(青蘋果、菠蘿🍍、青檸)
Apollo(熱情果、芒果🥭、青檸)
  • 辣肉腸手工薄餅
  • 即炸鮮魷魚
2024-11-13 0 views
去咗一間以星空做主題嘅餐廳😻🎏鹽焗法國鱸魚配法式手工薯蓉魚肉鮮嫩,鹽焗嘅手法令魚嘅鮮味更為突出,搭配著香滑嘅法式手工薯蓉,咁嘅搭配方式都幾絕配🍝意式煙燻豬肉手工寬面面條有蛋香味,煙燻豬肉嘅味道濃郁,搭配嘅醬汁亦都恰到好處,令成道菜充滿層次感🎂星空蛋糕星空蛋糕係呢度招牌甜品,好多人會作為生日蛋糕。蛋糕擺盤就好似一片星空。切開後,裡面係濃郁的巧克力慕斯,搭配著輕盈嘅海綿蛋糕,口感層次分明👍🏻
去咗一間以星空做主題嘅餐廳😻

🎏鹽焗法國鱸魚配法式手工薯蓉