2013-03-22
新開時已經想黎,因為佢宣傳得好勁好似好正咁入到黎好黑,睇MENU都好辛苦影相好有難度呀!影得唔清唔好介意一坐低有爆谷比你,好咸,係好咸!!食幾粒過口癮就OK睇到佢裝潢都幾有心意,枱頭掛左好多廚房用具呀椅子又唔同色MIX&MATCH,幾用心先黎一個冷盤,幾乎枱枱都有叫幾豐富下架有好多種COLD CUTS有辣有唔辣,一次過滿足哂咁多人既胃口仲有酸既青瓜同蘿蔔仲有麵包(幾硬下)同埋入面有蛋既薯件切開睇,幾靚仔,但好睇唔好食乾得滯,要加勁多醬汁食冇叫到烤乳豬因為想試下佢其他MAINS黎到梗係要食豬啦,要左個芥末豬加薯蓉(原諒我冇記英文名)個豬扒都幾硬下,肉唔嫩唔JUICY,太乾只為了填肚食><薯蓉比較好,份量多又唔會太咸要多左個魚,特別在佢用煙肉包住下面係豆,好多既豆比蕃茄醬包住個魚好過豬,肉質好淋好嫩滑煙肉又加左口感同咸香味但D豆我唔係好鐘意,好普通又唔好味成餐食完係好口淡的,好在佢個MOCKTAIL好飲係好出色既番石榴,比番味蕾少少刺激可能要試佢個烤乳豬先食到真功夫
入到黎好黑,睇MENU都好辛苦
影相好有難度呀!影得唔清唔好介意 一坐低有爆谷比你,好咸,係好咸!!
食幾粒過口癮就OK 睇到佢裝潢都幾有心意,枱頭掛左好多廚房用具呀 椅子又唔同色MIX&MATCH,幾用心 先黎一個冷盤,幾乎枱枱都有叫
幾豐富下架有好多種COLD CUTS
有辣有唔辣,一次過滿足哂咁多人既胃口
仲有酸既青瓜同蘿蔔
仲有麵包(幾硬下) 同埋入面有蛋既薯件
切開睇,幾靚仔,但好睇唔好食
乾得滯,要加勁多醬汁食
冇叫到烤乳豬因為想試下佢其他MAINS 黎到梗係要食豬啦,要左個芥末豬加薯蓉(原諒我冇記英文名)
個豬扒都幾硬下,肉唔嫩唔JUICY,太乾
只為了填肚食><薯蓉比較好,份量多又唔會太咸 要多左個魚,特別在佢用煙肉包住
下面係豆,好多既豆比蕃茄醬包住
個魚好過豬,肉質好淋好嫩滑
煙肉又加左口感同咸香味
但D豆我唔係好鐘意,好普通又唔好味
成餐食完係好口淡的,好在佢個MOCKTAIL好飲
係好出色既番石榴,比番味蕾少少刺激
可能要試佢個烤乳豬先食到真功夫