2024-09-03 241 views
記得book枱!!!同埋如果想食多啲嘢食嘅話,落單要快狠準😝因為始終係串燒~落單到出菜有少少時間所以想試多啲嘢食嘅話,就要快啲落單因為限時得個半鐘食~嚟+食完第一round先至有機會可以再加單到差唔多嘅時間店員都會提你要交加單~因為已經唔係第一次嚟,所以其實一早已經有心水嘢食,所以極速落單~首輪落單:-鹽燒雞皮 -鹽燒雞中翼-蜜糖雞翼-薄切牛舌芯-泰式豬頸肉-豚肉日本蘋果卷 (呢個配搭好fresh!正!)-豚肉無花果卷 (呢個同日本蘋果卷冇得比,之後都唔會再叫 因為個配搭好奇怪 入邊仲要有塊紫蘇葉🤔)-紫蘇雞皮蝦-雞皮墨魚滑 *必點~再encore!-豚肉節瓜波板糖(附月見)-鹽燒翠玉瓜-明太子淮山燒-川燒蒜蓉茄子 (呢個叫錯咗,孜然好食啲!)其實我哋仲有加單嘅,不過美食當前已經冇再影太多相》整體嚟講,今次食就覺得啲味粉落多咗,不過都好惹味好好食〉》 小插曲:加完單之後,限時到店員吹埋單嘅時候發現仲有嘢食未上都好快幫我哋跟進到👍〉》〉啤酒做緊買一送一 不過個人覺得椰青仲正🥥
記得book枱!!!
同埋如果想食多啲嘢食嘅話,落單要快狠準😝
因為始終係串燒~落單到出菜有少少時間
所以想試多啲嘢食嘅話,就要快啲落單
因為限時得個半鐘食~
嚟+食完第一round先至有機會可以再加單
到差唔多嘅時間店員都會提你要交加單~

首輪落單:
-鹽燒雞皮
-鹽燒雞中翼
-蜜糖雞翼
-薄切牛舌芯
-泰式豬頸肉
-豚肉日本蘋果卷 (呢個配搭好fresh!正!)
-紫蘇雞皮蝦
-雞皮墨魚滑 *必點~再encore!
-豚肉節瓜波板糖(附月見)
-鹽燒翠玉瓜
-明太子淮山燒
-川燒蒜蓉茄子 (呢個叫錯咗,孜然好食啲!)

其實我哋仲有加單嘅,不過美食當前已經冇再影太多相

》整體嚟講,今次食就覺得啲味粉落多咗,不過都好惹味好好食
〉》〉啤酒做緊買一送一 不過個人覺得椰青仲正🥥