2018-07-01 1607 views
上次朋友帶我黎食過一次,一直念念不忘,難得今日去開呢頭,今次到我帶另一個朋友黎試下喇.選擇真係好多,雞煲、烤魚、串燒.唔理三七甘一,一於開始叫餐。佢有麻辣烤魚,酸菜烤魚,同蕃茄烤魚三個套餐選擇.我本人都仲意食魚,點左個蕃茄烤魚,好快侍應生就抱住個爐埋黎,睇到條魚又幾大啵,配搭上都好掂咁,不禁食指大動👍🏻,口水分泌得嚇死人😋終於主角由沉睡中,隨住翻滚的水態,輕絲既煙霞中,飄散出那誘人,烤魚的氣味,我真的把持不住。急不及待地夾起一塊烤魚試試.味道濃郁,香甜酸辣,三感系口腔中循環不息,實在太邪恐了🤣🤣🤣🤣湯汁開胃。魚皮香酥,魚肉滑嫩,完全無因為多重既加工而影響魚肉任何地方.整體而言,食物,價錢絕對值得讚的。唯獨侍應既反應力需要改善一下!
廿蕃茄烤魚
2018-06-30
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
廿蕃茄烤魚