2017-01-05 326 views
第二次黎Master Kama, 唔洗諗梗係食龍蝦啦, 當然要試下之前未試既野, 今次點咗龍蝦包, 龍蝦玉子燒, 荔枝豚肉卷, 龍蝦包唔多講, 依舊出色, 龍蝦爽口鮮甜配上外脆內軟包包, 無得彈! 不過今晚重點係龍蝦玉子燒, 賣相已經90分, 呢道菜用咗西式醬料柔合日式煮法, 玉子軟綿綿, 夾住龍蝦肉, 最正係個龍蝦沙律醬, 下次一定encore; 最後點評, 荔枝豚肉卷, 如果喜歡夾雜甜咸味道就建議你一定要試試佢, 薄身豚肉包住juicy荔枝一齊食, 感覺好fresh有助中和油膩, 下次要再試試其他野
龍蝦包
龍蝦玉子燒
荔枝豚肉卷
2017-01-03
$180 (Lunch)
龍蝦包
龍蝦玉子燒