葵芳呢間牧羊少年咖啡館其實都食過好多次位置都幾方便 係新都會隔離 葵青劇院入面佢哋有室內同室外位 但炎炎夏日當然就坐室內啦! 咁多年鋪頭都冇咩大變化水準依舊 坐得舒服 係媽媽都會鍾意嘅 cafe~一段時間冇嚟 似乎佢哋轉咗新嘅 Lunch Menu今次試咗佢哋嘅蒜香珍珠帶子藍青口意粉意粉彈牙 海鮮份量足夠 加上蒜油好香 自己本身鍾意食細細粒嘅藍青口 所以呢個我幾鍾意~值得一讚嘅係佢哋嘅咖啡 似乎應該係換咗咖啡師 今次仲拉咗個超靚嘅花😍以前嚟嘅時候 仲記得佢杯咖啡偏苦 唔太好飲今次再試 加咗好多分!! 媽媽就食咗佢哋嘅All Day Breakfast (快手得濟影唔切🫣)超大份 好足料 最鍾意佢哋就乳酪同 Granola~比普通嘅 ADB感覺清新啲
葵芳呢間牧羊少年咖啡館其實都食過好多次

咁多年鋪頭都冇咩大變化
水準依舊 坐得舒服 係媽媽都會鍾意嘅 cafe~
一段時間冇嚟 似乎佢哋轉咗新嘅 Lunch Menu
今次試咗佢哋嘅蒜香珍珠帶子藍青口意粉