2023-12-25 1380 views
臨近聖誕 約埋幾個喺附近返工嘅朋友一齊食個lunch聚舊 叫咗經典嘅House Mussels😋Frites 嘅青口曾經喺我pocket list入面排第一 當年佢嘅青口好好味 啖啖肉😍 可惜宜家青口細隻咗 有好幾隻都有足絲 口感唔好 食得唔係咁開心🥹午餐時間氣氛好好 當日有朋友生日 預約嘅時候寫低 職員會喺甜品上畫碟兼唱生日歌暫時唔會再嚟住 好食嘅青口 有其他選擇🥹評分 (🌕🌕🌗:正常) 性價比:🌕🌕🌑🌑🌑味道:🌕🌕🌑🌑🌑 服務:🌕🌕🌕🌕🌑 賣相:🌕🌕🌕🌕🌑 環境:🌕🌕🌕🌕🌑 結論: 適合飯聚 適合慶祝 青口差咗 暫時唔會再去☹️ ⛺️FRITES Belgium on Tap (濠豐大廈)📍鰂魚涌英皇道979號太古坊濠豐大廈

暫時唔會再嚟住 好食嘅青口 有其他選擇🥹

評分 (🌕🌕🌗:正常)
性價比:🌕🌕🌑🌑🌑
味道:🌕🌕🌑🌑🌑