2023-12-20
今日同我男朋友經過APM見到有方叔叔,明明成個商場人流都唔算好多,但方叔叔條隊就超級長,佢話我最愛嘅麻辣火鍋!為表忠心,我都係會照排隊㗎,不過建議大家下次食可以去將軍澳嗰間,一定冇咁多人!限定煱:羊肉過/麻辣鍋(普通辣)羊肉鍋唔算特別濃郁,唔矮羊嘅人都handle到,完全冇羊so味!麻辣普通辣係最低級版嘅程度,不過唔好睇小佢,辣椒會越滾越辣,已經好惹味!由於方叔叔有得半份咁叫,每次嚟到都覺得可以試好多嘢食,除咗平時必點嘅食物之外,今次是多咗鮮拼九宮格拼盤!有齊滷金錢肚、滷豬手、麻辣牛腱、鮮竹笙手打蝦滑、鮮黃喉、珊瑚蚌、黑松露手打墨魚滑、手打香菜牛肉滑、手打豬肉貢丸滑!珊瑚蚌永遠都係我最愛,即刻encore多咗一份😂!整體而言方叔叔係永遠唔會令人失望,不過如果你唔想排隊,記得要去將軍澳嗰間🤡📍方叔叔重慶老火鍋 (創紀之城五期(apm)) (觀塘)觀塘觀塘道418號創紀之城五期(apm)5樓L5-2號舖
限定煱:羊肉過/麻辣鍋(普通辣)
📍方叔叔重慶老火鍋 (創紀之城五期(apm)) (觀塘)
觀塘觀塘道418號創紀之城五期(apm)5樓L5-2號舖