2011-12-23 135 views
呢間米線都食過好多次架啦 !!!因為之前我住係同一條街的,所以經常有機會食到.今日冬至放早 ,咁岩行過,一於去食下先 !!呢個時候,當然係叫下午茶係最抵啦 !!!HKD$ 24 有兩種畀你選擇 ,我叫左一送(豆卜) 加 (麻辣雞翼) 小辣 ,送豆漿 份量 OK ,下午茶既話都幾足夠. 我鐘意佢個湯底,辣得黎又夠味,佢同雲南米線有 D 唔同 ,雲南米線一般都會酸辣 ,四川米線以麻辣為主,兩種我都鐘意 .每次黎食,我必食豆卜,其實無咩特別,只不過鐘意佢吸晒D湯,一咬落去好多湯(個人喜好)今次要左麻辣雞翼,有小小苦味,唔知點解,都係香草好味一 D .得閒行過都會入黎食下 !!!唔錯,唔錯!!!唯一問題就係侍應好似發緊白日夢咁,又掛住傾計,,唔係好理D 客人,希望改善下呢度!!!
今日冬至放早 ,咁岩行過,一於去食下先 !!

呢個時候,當然係叫下午茶係最抵啦 !!!HKD$ 24
份量 OK ,下午茶既話都幾足夠. 我鐘意佢個湯底,
四川米線以麻辣為主,兩種我都鐘意 .

得閒行過都會入黎食下 !!!唔錯,唔錯!!!

希望改善下呢度!!!
2011-12-22