2022-12-26 2047 views
同屋人共六個人來食團年飯,七時左右入座點菜,點左8個餸好意頭,當食完第七個餸之後,就開始追第八個餸,待應A回覆來緊,之後就一直等,直至等到九點幾左右,待應A回覆豆苗沒曬,待應B跟住話有菜心,之後就轉啦,過左一陣待應B又話菜心岩岩比人叫左,沒曬,之後就開始火滾,由落單開始直至9點,起碼個半鐘以上沒貨唔出聲,之後再轉話有菜心,點知再等再話沒,都算,之後我話叫個再高級d來解釋一下,侍應C出現話沒曬,得生菜,仲要唔要,唔要廚房就收工,我話要投訴,佢回覆話呢度沒人話事,直接比左老闆電話我,我打比老闆,老闆了解完事件話交比當值經理X先生處理,之後個位待應C話經理好忙係廚房唔得閒,屋企人話算數生菜照食,因為沒可能做冬食七,點知轉個頭幾分鐘,個侍應C又話生菜都沒,我心諗你玩野吖,一次兩次三次最後佢話仲有白莱,谷住氣食完就走,呢間鋪真係沒下次,仲有記得唔好坐樓上,因為原來樓上係係隔離大廈上一樓,d餸送上來都凍左一半,待應B同個位待應C服務態度差X經理直至十點走人都沒出來😤
X

經理直至十點走人都沒出來😤