2022-10-17 23 views
九龍灣有間四喜冰室,大大間,原來除左一般茶餐廳食物,仲可以打邊爐!我地緊係試下😜原條烤魚煲 $328 😍烤魚可以簡麻辣或者走辣,我地就試佐麻辣,鮮紅色既湯底加上辣椒,蔥,蒜,未食都知足料🌶🌶原條既烤魚好入味,每一啖魚肉都好辣,但又食得出魚肉既鮮甜,好過癮好正呀😆晚市海鮮:花雕梭子蟹🦀啤酒蝦🦐蟶子皇🥢全部都係晚市先有,而且係時價,餐牌無架,想食就要電話預訂📞 花雕蟹同啤酒蝦都好濃酒味,而且鮮味大足,啲蟹又多膏,蝦肉爽口彈牙,而蟶子就超大隻,手掌咁長,配麻辣湯底好惹味,更加提鮮,全部都好正呀!晚市雞煲烤魚配料:響鈴卷 $32🤤餃子拼盤 $32,五丸拼盤 $68🥟🍡 尚品豚肉片 $88🐖呢啲係晚市雞煲烤魚先有既配料,全部都好好食,啲丸彈牙又香,係麻辣湯底之中就好入味!👍🏻豚肉片肉質都好好,唔會鞋口,同麻辣湯勁夾!

原條烤魚煲 $328 😍

晚市海鮮:花雕梭子蟹🦀啤酒蝦🦐蟶子皇🥢