2022-10-18 17 views
九龍灣既四喜冰室環境舒適,座位闊落,而且特別地仲有得打邊爐,為食既我地緊係要去試下😆🐥晚市麻辣雞煲雞煲半份就$188,全份就$268,想試多啲食物款式既我地就叫佐半份。雖然係半份,但2個人食都好飽😜雞煲有辣椒仔同埋大量蔥,撈勻佐好香,啲醬料入晒落啲雞果度,每件雞都好香又嫩口,食到停唔到呀!!晚市雞煲烤魚配料:四喜極品牛 $288🐮 尚品豚肉片 $88🐖食晒啲雞就係配料開始時間,我地叫晒豬同牛,兩樣都好香,牛肉脂肪分布平均,牛味好濃,豚肉都唔會過肥,又無豬騷味,兩款配上麻辣湯底都好正!晚市海鮮:鮑魚 蟶子皇🤩兩款都係時價,而且不在menu,想食就電話預訂啦。鮑魚好大隻好新鮮,上枱都仲未死,完全無腥臭味,碌完黎食爽口彈牙,蟶子皇就大大隻,鮮甜無比,而海鮮同麻辣湯都好夾,更提鮮呀😝
🐥晚市麻辣雞煲
晚市海鮮:鮑魚 蟶子皇🤩