2021-04-27 226 views
呢間黎過幾次,次次都係-冷氣超大!!而家夏天,著左件外套都仲係覺得凍,尤其係店內較入或較角落頭既位而家疫情,店會提供口罩紙袋同濕紙巾比你,擺係每張枱上面,呢點做得幾好。覺得冷氣太大到頂唔順,就搵侍應幫手換位,當時係2點幾,門口都有位,就換左去果邊。但係門口對正馬路,太熱了。成間店一係就太凍,一係就太熱,想點。好啦嗌左野食,2點幾應該無lunch time咁忙,點知等左好耐,20分鐘都未有!咁唯有催下佢。生牛肉河結果成半個鐘先黎到。已經無前幾年咁好食,質素下降晒。d牛一d味都無,又乾。湯以前係幾好飲的,而家變到好普通。牛又少,靠個兩舊蘿白墊高奶茶味道奇道奇怪,唔加糖好苦,加左成包糖,仲係有陣怪味,唔係你平時飲開既奶茶。總而言之,服務一般,野食又慢,又唔好食,環境一係極凍一係極熱(你當下仲要食住碗熱辣辣既麵),真係唔值得幫襯。

熱奶茶

生牛肉河

2021-04-27
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
  • 沒有