2012-08-14 58 views
女友話好想行吓康山間吉之島,經過大戶屋無人排隊,我地又無食過,想試下就膽粗粗入坐去,攞起菜單睇睇,咦?食物種類幾多同埋啲價錢又唔係好貴wor.我叫咗個冷麵set配炸豬扒而女友就叫咗吞拿魚刺身飯。對不起無影到個刺身飯。啲吞拿魚刺身好新鮮但係份量就小坐啲。至於個冷麵就一流。我都算係半個冷麵專家,因為我係家中成日煮冷麵,大大話話都整過一百次。他們的冷麵用一個好大嘅木兜裝注,用來唔好被啲麵累埋一注同埋令到啲麵會乾身一啲,係好傳統嘅做法。啲麵嘅麥味好香,煮嘅時間亦啱啱好,唔會太淋。個sauce我就覺得可以唔使敢甜。炸豬扒都炸得唔錯,入面好juicy。哇,食得飽飽都係百餘蚊,不錯不錯!
女友話好想行吓康山間吉之島,經過大戶屋無人排隊
。哇,食得飽飽都係百餘蚊,不錯不錯!
$100 (Lunch)