2017-03-06 534 views
一黎就忍唔住打手指公 讚之前經過幾次都見到有人排隊,今次我就揀咗平日過咗lunch time先黎!啱啱好有人走,有得即刻入!時間啱啱好!入到去佢就放低張紙俾我揀野食,計埋個真·叉燒拉麵總共5款揀,之後侍應應該係我背後感受到我既「選擇困難症」發作,佢就走過黎話:「低溫慢煮叉燒好食㗎!」好!我就信你啦!滿滿既低溫慢煮叉燒,一啲都唔肥,但又好淋,仲要佢份量好大!我真係食唔曬!一啖肉一啖麵一啖湯好正呀!麵條軟硬合我心水,算係偏硬既口感我自己揀咗濃湯,不過好多人都食唔慣濃湯,因為濃湯會結身啲同濃味好多,所以建議平時食唔慣太濃味既人揀食清湯。提醒!半熟蛋係另加既!我仲叫咗支白桃梳打滿足

一黎就忍唔住打手指公 讚

啱啱好有人走,有得即刻入!時間啱啱好!

真·叉燒拉麵

一啖肉一啖麵一啖湯好正呀!

麵條軟硬合我心水,算係偏硬既口感

提醒!半熟蛋係另加既!
白桃梳打
我仲叫咗支白桃梳打