2021-03-18 265 views
今日係觀塘做完gym,路過呢間壽司外賣小店,俾門口一舊舊嘅刺身吸引左。平時少寫食評,但見店員姐姐咁有禮貌就想支持下小店。今晚買左:1。兩盒海膽刺身($118each):好新鮮同creamy喎,同埋份量都唔少,一人一盒非常滿足。下次要配啲飯同紫菜仲正。2。一舊油甘魚($54):靚女店員話呢個最多人買,你揀完佢會即刻幫你切,食落其實同堂食壽司店嗌果啲冇分別,切完出黎都有6-7舊厚嘅,我覺得呢個價錢同份量黎講性價比好高。3。紅赤蝦($39):我覺得中規中矩,但幾大隻同新鮮👍🏻4。鰻魚&吞拿魚手卷($14each):我最愛鰻魚,所以一定係好評,料唔會得啲啲跟住全部都係飯,紫菜係分開包裝,唔會整到林晒。5。中華沙律($16):有啲啲辣粉有啲驚喜,都係我叫壽司必嗌之一。以外賣小店黎講,性價比好高,附近返工嘅朋友仔可以幫襯下!

3。紅赤蝦($39):我覺得中規中矩,但幾大隻同新鮮👍🏻

以外賣小店黎講,性價比好高,附近返工嘅朋友仔可以幫襯下!
2021-03-18
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$100 (Dinner)
  • 油甘魚
  • 海膽刺身