2019-01-03 288 views
同朋友尼左食好多好多達摩擺設!!!我最鐘意架啦而且光線都好足,5似之前果d放題黑麻麻。湯底係朋友揀既,似壽喜燒,食食下店員都好主動幫手加湯,而且係加原湯,5係是但加水or加白湯,所以個湯底一直都keep得好濃味每人可以揀一個前菜送既,我地揀左生蠔,海膽刺身同雞泡魚干。生蠔堅好食,鮮味同口感超正,可以無得係menu再安哥,5係我一定喪食。海膽刺身都絕非渣流灘,新鮮而且5腥,份量一份尼講都算好好。雞泡魚干送酒都ok既,不過不失。食左壽司都5錯,不過魚生就失色左d,特別係吞拿魚起筋既,不過任食有尼個質素算ok啦魚生豬腩片肉香5肥,推薦並其他火鍋配料都 ok租品就基本上你估係咩味就係,無咩特別,不過勝在選擇多,仲有雪糕雪條。飲品都5錯,有凍有熱,凍既選擇好多,熱就2款茶包,or熱水下次都會再約人尼食,希望水準保持就好了。重點一提,就係地面比較滑,真係5好急步行。
同朋友尼左食

好多好多達摩擺設!!!我最鐘意架啦

而且光線都好足,5似之前果d放題黑麻麻。

壽喜燒湯底

海膽刺身

生蠔

每人可以揀一個前菜送既,我地揀左生蠔,海膽刺身同雞泡魚干。
海膽刺身都絕非渣流灘,新鮮而且5腥,份量一份尼講都算好好。
雞泡魚干送酒都ok既,不過不失。

黑松露醬油甘魚,吞拿魚,海膽軍艦

魚生

豬腩片肉香5肥,推薦

並其他火鍋配料都 ok

甜品

飲品都5錯,有凍有熱,凍既選擇好多,熱就2款茶包,or熱水

下次都會再約人尼食,希望水準保持就好了。

重點一提,就係地面比較滑,真係5好急步行。
2019-01-02
壽喜燒湯底