2025-01-06 2802 views
好少食完寫食評今次體驗值得一讚, 香港多幾間呢D餐廳咪好我冇book位,入到去細枱坐滿原先服務員叫我出面等,後尾我見到有大枱問下可唔可以坐,佢都畀我坐,然後同我講如果有客就要轉枱,咁我ok嘅。一坐低服務員好殷勤,重不停講唔好意思。同服務員溝通咗點餐,食物都好快到。原先想試佢個tiramisu,點知賣曬,服務員都好主動介紹另一個甜點。以下逐一介紹豬腳薑好食,足料,但由於本人好鐘意食,避免不能持平,唔講咁多,總之好食。蟹粉小籠包黎到嘅時候我仲食緊豬腳薑,店員就同我講唔開蓋住,為保暖。一打開就見到滿滿既湯包,咬落去啲湯湧出嚟,見到蟹粉好足,味道非常不錯。杏仁茶好香杏仁味,唔太甜,味道都唔錯,如果喺口感方面可以再整滑d就係攞獎級。整體係非常之好嘅一個用餐體驗,服務員態度一流,喺香港真係好少見到呢啲餐廳喇,歡迎你嚟,你都歡送你走,笑面迎人,會問客人意見,願意接納意見,真係好少餐廳做到。
好少食完寫食評
今次體驗值得一讚, 香港多幾間呢D餐廳咪好

我冇book位,入到去細枱坐滿

一坐低服務員好殷勤,重不停講唔好意思。
服務員溝通咗點餐,食物都好快到。

以下逐一介紹
豬腳薑

蟹粉小籠包

杏仁茶

2024-12-06
$200 (Lunch)